Tags » Ghairah Gadis Nakal Gadis Notty Puting Stim Sedap Basah

Room Service

Lepas SPM dulu, baby penah kerja kt hotel ni..baby pakai apply je la…time tu, xtaw position2 yg ada kt hotel..so, babay dpt keje as waitress, bhgn room service..so, u all taw la kan, apa job yg baby kena buat…hantar order, smpai guest nye bilik…sronok jugak keje ni, sebab kdg2, dpt tips..lagi2 klu guest dr Arab..mmg pemurah… 588 more words

Ghairah Gadis Nakal Gadis Notty Puting Stim Sedap Basah

Kerja dgn Bos...

Ari ni, ramai tak datang ofis, sebab ada yang cuti, ada yang keja luar…tinggal beberapa org je…aku igt nk cuti gak..tp, bos aku keje ari tu..ari ni, agak relax ckt, keje xbanyak sgt..so, maen FB je la..ari ni mendung je..so, petang ni mesti hujan…after lunch, bos aku panggil..masuk la bilik dia, then dia suruh pon explain keje aku…aku pon menulis la apa yg patot, smbil menulis tu, aku nampak dia bangun and pegi somewhere..aku ignore jela..abes menulis, aku pon nak pegi la buat keja yang disuruh..then, dia cakap, keja tu, esok baru buat…sekarang ni, buat keje laen dulu…aku pon duduk balik..tak sempat aku duduk, dia suruh berdiri.. 415 more words

Ghairah Gadis Nakal Gadis Notty Puting Stim Sedap Basah

Sensasi Nikmat

Kau, aku ikat di katil…

Lalu, aku hembus angin di telinga mu…

Dan, aku cium dan jilat leher mu…

Bibirmu, ku kucup mesra…

Lidah kita berlawan-lawan… 225 more words

Ghairah Gadis Nakal Gadis Notty Puting Stim Sedap Basah

Birthday Part II

After beberapa round mlm td, we all sume bgn lmbat..kepenatan….baby pon bgn, mandi….

Then, perot lapar lak….baby pon, dah siap2 pakai singlet n short, xpakai bra, but i pkai thong ;) 469 more words

Ghairah Gadis Nakal Gadis Notty Puting Stim Sedap Basah

Announcement!!

Kepada sesiapa yang nak let go minyak Lampe Berger leh PM pada saya….. saya leh bantu anda clearkan stok bawah katil…

email : gadisnotty@gmail.com

or… 16 more words
Ghairah Gadis Nakal Gadis Notty Puting Stim Sedap Basah

Birthday Party!

Sebelom ni, baby rasa, baby penah mention, yang baby tak pernah minum and mabuk kan….but, malam tu, baby termakan pujukan gurl…mlm tu, both of us pergi birthday party kt umh kawan gurl…datang2 je, sume lelaki…emm, baby dpt rase kan..yang gurl ade bt secret plan…so, when party start, biasa la..chit chat, dancing rite… nuffnang_bid = “cc9e02d8f8210928caf30c9a7dc27787″; 467 more words

Ghairah Gadis Nakal Gadis Notty Puting Stim Sedap Basah

Pembelajaran yg menyeronokkan! ;) (baby)

Semalam, baby and girl, jadi ‘cikgu sains’….utk 6 org ‘student’…well, mula2, bt pengecaman body…then, we all tnjuk tmpt2 sensetif….time tnjuk tmpt2 sensetif, we all suruh drg pgg sndiri tmpt2 tu…u all mst dh taw kt mne kn…msti la nipples, breasts, and clit kan…bile dh pegang2 tu, baby n girl pon dh horny….so, baby and girl msuk blik msing2…each of us, dpt 3 org guyz la…hehehehehe….baby cite psl baby..nnt, baby cite psl girl lak ye… 143 more words

Ghairah Gadis Nakal Gadis Notty Puting Stim Sedap Basah