Tags » Grand Indonesia

Social House @ Grand Indonesia

Taystar ⭐️⭐️⭐️/5

Cutting to the chase, this place is a two-star food quality shop; however, Our family enjoyed the service quality of this place. Food is generally salty across the board, and a bit pricey. 13 more words

Food Posts

Cafe Milano @ Grand Indonesia

Taystar ⭐️⭐️⭐️/5

Would have given this place 4 stars for the food quality and presentation, however, I was overwhelmed after checking out the price tag on what we have consumed. 34 more words

Food Posts

I am in love with Jakarta!

I decided to go and visit my dearest friend Anna in Indonesia…. It was a surprise visit as I did not plan what to do or where to go. 49 more words

FOOD

UNION DELI

Buat pecinta Red Velvet siapa sih yang ga tau UNION ? Pas cuma ada di Plaza Senayan buat ngantri Red Velvet nya aja butuh waktu 1 jam bahkan lebih. 312 more words

Jakarta

Friendship Journey : Japan Foundation dan Grand Indonesia

Baru aja abis ngeposting postingan sebelumnya, Chici udah ngasih foto waktu jalan-jalan kemarin ke line saya. Ya sudah saya langsung posting aja deh dimari.

Semua berawal akhir Januari kemarin ketika Chici pengen banget ke Japan Foundation buat nyari bahan skripsi. 1,177 more words

Chatime

Berita Bandar – Pihak kepolisian terus menggali keterengan melengkapi berkas penyidikan kasus kematian Wayan Mirna Salihin.

Sehari setalah Jessica ditahan, pihak kepolisian melakukan pemeriksaan terhadap pihak Kafe Oliver tempat dimana Mirna minum Kopi mengandung sianida. 240 more words

BandarQiu

Paulaner Grand Indonesia Review

Meeting akhir tahun diadain di Paulaner Grand Indo. Rada excited tapi bingung juga. Berhubung yg top disana bir sama pork, kayaknya salah tempat banget buat orang kayak gue. 183 more words

Restaurant