Tags » Happy Family

265/365


This new app called musical.ly is super duper awesome!! Like a musical version of dubsmash but way cooler! Had so much fun doing these videos with my elder one today…and even more fun watching her crazy ones! 14 more words

Happiness

l.i.b.u.r.a.n

mungkin…sebagian besar orang selalu merencanakan akan pergi liburan kemana kalau ada waktu liburan panjang…
tapi bagi saya,,,punya kampung halaman membuat saya nggak pengen liburan kemana-mana.buat saya pulang ke rumah orang tua adalah sebuah liburan istimewa dan kemewahan yang luar biasa.bisa pulang itu adalah sebuah nikmat yang tak terkira.mertua saya di sidoarjo dan mama saya di jember.jawa timur semuanya..apalagi kalo pulang ke rumah orang tuanya bisa sepaket sama ayahnya nailah,waaah bahagia amat sangat itu,makleum karyawan terbatas jatah cuti.kemaren sih berhasil liburan lama tanpa ayahnya nailah,walopun sedikiiiiit ada drama anak mencari ayah.wkwkwk… 355 more words

Ini Duniaku

Reason #1573 to Love Aldi & a Few Ways for your Maiden Voyage not to be Embarassing

I don’t really have 1573 reasons to love Aldi but I could give you a substantial list. It has been a place of huge blessing for our family budget. 635 more words

Mum Moments

Do you deserve a happy family?

I have a confession. An ugly one. I am a selfish person. Really selfish. I can’t seem to get the love others above myself part of the bible right. 302 more words

Relationships

One Family, One Journey

Finally after my not-so-baby anymore umur 15 bulan (time flies banget around this cute baby darling) mommy nya memberanikan diri nulis blog (lagi). Setelah blog2 terdahulu ngga ada yang pernah selesai dan pupus di tengah jalan (baca: males nulis). 599 more words

New Life

249/365


Its hard just being a mother but being a single mother…oh boy! How i wish he was here! Not just for loving me and holding me but just for him being he! 123 more words

Happiness

La dolce vita

My name is Iva, I am 33 y.o single Bulgarian¬†woman, successfully working as Marketing Coordinator in the Sofia¬†branch of one of the biggest Consumer Goods Companies’ in the world. 545 more words

Live And Learn