Tags » Healty

Healty Eating

Today its easier to go to McDonalds or Taco Bell than fixing something healthy. It’s hard to prepare and eat healthy meals if you’re always on the go. 216 more words

Food Facts

Mango Tumeric Smoothie

Summer is here and one of my favorite things about summer is all the fresh fruit that is finally in season. More fruit means more yummy breakfast smoothies! 184 more words

Cooking

My Pret Favourites

Pret a Manger is one of my favourite places to quickly grab something to eat. It’s 10 times tastier than a supermarket meal deal and far better quality. 372 more words

Foodblog

Collagen vs skincare

Assalamualaikum..Dan Salam sejahtera..pertama Kali terpangil untuk berkongsi cerita..dulu aku mmg x penah  Kenal apa itu collagen?untuk apa?apa tah lagi bab skin care..yang berlambak di pasaran..yang mana jenama yang sesuai?mahal tak?murah tak?Apapun dalam kerpelbagaian diri sesorang itu..aku merasakan adalah tahap kemampuan dan kepuasaan diri seseorang untuk menjaga kesihatan kerohanian serta kecantikan luar dan dalam..yes seriously rata rata harga yang di tawarkan  Ada yang berpatutan dan tidak berpatutan..Akan tertapi aku gagahi untuk mencuba jua dinars skincare..walaupun harga agak berpatutan tapi hasilnya memuaskan hati Dan jiwa..hah itu bab skincare..bab collagen pulak..aku try Toujours collagen..kesannya 3 hari sahaja..mantap!tapi for sure Ada yang fikir mahal tu skincare collagen bagai Malah kat market pun rm 60,collagen Toujours pun rm199..kat Sini aku senaraikan harga yang aku rasa semua collagen Dan skincare yang aku rasa harga memang sangat berpatutan dari mana outlet yang Korang boleh compare yang pasti semuanya adalah ORIGNAL!!2BE GORGEOUS – RM40 (SEMENANJUNG); RM45 (SABAH SARAWAK) 722 more words

Healty

Rethinking a Classic

I spend a lot of time thinking about how to make classic, rich dishes healthier. This can be a difficult task, as it can be hard to stay true to some classics without the inclusion of delicious butter/cream/lard. 407 more words

Carbonara

Spinach Crisps

If  you love a savory treat like me these spinach crisps are perfect. These crisps are bursting with flavor and you can really play around with different seasonings. 179 more words

Baking

Smoothies!

I thought that a small ”smoothie post” would be nice since that’s pretty much what I’m made of. I love the way it makes me feel and it’s a perfect way to get all the vitamins you need and really boost yourself with good energy for the rest of the day. 106 more words

Healty