Tags » Javanese

Pait

“Pak, tangi. Aku kate lungo.”

Minggu isuk omahe Diman wes rame karo suwarane Wiji. Wong wedok iku ketok sibuk kaet tangi. Anake sing mau merem nang sandinge bojone wes tangi. 896 more words

Faisal

“Masak opo, Ji?”

“Nyambel, Lik. Karo nggorengno lawuh Tomin.”

Wong wedok setengah tuwek sing diceluk Lik karo Wiji iku lungguh. Awake sing lemu teles kringet. … 788 more words

Tomin 2017

Cuma pingin pamer, Tomin 2017 wes asyu. Sampule merah muda manja, podo karo sing nulis. Gak kandel, mung 96 halaman. Dipasno karo ulang tahune Den Asyu Tomang aka Nindy Widianingrum aka Siluman Rambut Geni yang ke-21, Tomin 2017 wes iso digowo mulih, sampule. 57 more words

Tomin

TERANG BULAN: SWEET SOFT CRUNCHY COOKIE FOR YOUR PERFECT NIGHT

Hello my dear fellow wordpress friends. Today I will tell about famous tasty night snack called terang bulan cookie or sweet martabak. Since I was kid till now I’m still loving this cookie. 281 more words

Food & Culinary

Jaman Semono

“Lapo mesam-mesem? Njaluk tuku kutang iki mesti.”

Wiji sing lagi nyawang bojone langsung mrengut. Wong wedok iku mari nyuguhno kopi dingge bojone sing kaet ae mulih kerjo. 792 more words

Surabaya

A Music History Essay I Wrote in Twilight Hours

A Dolphin Dive into the Shimmering Waters of Debussy’s Impressionism
An exceedingly well-named essay by Tim Min

Hailed as a figurehead of French music, Claude Debussy has persisted as an important musical figure even a century after his death. 1,093 more words

Article