Tags » Javanese

PANCA

Model name: Panca

Location: Geger Beach, Nusa Dua

, Bali

Men

ROCHMAN

Model name: Rochman

Location: Sandat, East Denpasar, Bali

Men

VELIX

Model name: Velix

Location: Batu Meguwung, Jimbaran

, Bali

Men

#14 Javanese (or not)

In the column of ethnicity, if there is any, I will choose Javanese. Javanese resides mostly in Central Java and East Java of Java island in Indonesia, but some have relocated even as far as Suriname in South America. 251 more words

Characteristics

Puber

Wong-wong sik podo rame ngguyu pas Diman mlebu warung. Wong lanang sik lagek leren soko kerjoane iku kate mangan. Ndelok Diman nang warung, wong-wong lanang sing mau jegagakan langsung meneng kabeh. 902 more words

Punel

Biyen jaman mari lairan anak lanange, Tomin, Wiji sing ora kerjo mulai mikir. Kerjoane bojone hasile ora mesti. Kadang ono kerjoan, kadang yo ora. Masio ancen wes sepakat lek salah siji ae sing kerjo cek iso ngurus omah karo anak, ning pikiran pingin ngewangi bojone kadang lewat. 939 more words

Street Food Around Indonesia - Semarang (Jawa Tengah)

Join our trip to uncovering Semarang delicious street food from breakfast till late night snacks.

Street Food