Tags » Jerawat

Unboxing MD Glowing

Hai semuanya, jadi ceritanya.. gue kali ini mau unboxing MD Glowing yang konon lagi hits diantara skin care yg ada di Indonesia. Seperti yang kita tau, skin care nomor 1 saat ini bisa dibilang dikuasai oleh Erha kali ya.. 321 more words

Pengalaman ke dr. Y. Widodo, SpKK [Update + FAQ]

Assalamu’alaikum!

Akhirnyaaaa aku posting di sini lagi. Sebenarnya, aku sudah punya domain di sofiatimukrimah.com, tapi karena aku harus mulai dari nol lagi, ujung-ujungnya aku kembali ke sini lol -_- 194 more words

Beauty Talks

Kulit Bebas Cela Dan Jerawat Dengan Shaklee

Assalamualaikum. Bismillah. Hari ini Cik Qila terpaksa ambil half day. Sis Honey tak berapa sihat. Kasihan pulak dekat si kenit dua orang ni takde siapa nak tengokkan makan. 725 more words

Shaklee

TIPS RINGKAS CARA NAK TUKAR PRODUK WAJAH

TIPS RINGKAS CARA NAK TUKAR PRODUK MUKA (SKINCARE)

Baca Smpai Habis jika nak kulit sihat

Nak tukar skincare pun kena ada cara yang betul tau. Tak boleh suka-suka main guna atau tukar terus je. 296 more words

Testimoni Produk Secretleaf

Selepas penggunaan 5 bulan,jerawat beransur pulih

Dengan penggunaan yang konsisten,kulit bertambah baik. Kesan dari penggunaan produk yang mengandungi bahan kimia terlarang, pengguna menggunakan set argan untuk rawatan. 6 more words

7 Penyebab Munculnya Jerawat Serta Solusinya

Ternyata Inilah 7 Penyebab Munculnya Jerawat. Mungkin anda sering bertanya-tanya kenapa jerawat bisa muncul di wajah anda, mungkin anda merasa telah merawat dan membersihkan wajah anda dengan teratur, namun membersihkan dan membersihkan wajah secara teratur saja sebenarnya tidak cukup. 1,865 more words

Tips N Trik

Gerilya Melawan Jerawat di Erha (Jilid 1)

Holaaaaa. Kali ini mau melanjutkan kisah kasih antara jidatku dan koloni jerawat seperti yang udah pernah diceritakan di sini.

Setelah menyerah dengan segala macam obat jerawat dari apotek, dengan langkah gontai saya datang ke Erha Dermatology Center yang terletak di jalan Cimanuk, Bandung. 980 more words

Health & Beauty