Tags » Jerawat

SEJUK AND FRESH JERRR

Assalamualaikum wbt dan selamat malam…. Hihihi… Hari ni kite update story belah malam plak…. Hahhhh kite teruja pasal #kefiraskincare ni…tu yg nak update story psl kefira ni… 161 more words

Anti Aging

5 Cara Hilangkan Jerawat Untuk Lelaki

Menghilangkan jerawat memang sangat susah, setiap orang mempunyai jenis kulit yang berbeza. Pelbagai jenis jenama produk atau krim telah dicuba tapi masih tak dapat hilangkan. 417 more words

Tips Sihat

Masih #DemiKinclong2016

Hari ke-14 bulan Juli, berarti seharusnya ada 14 tulisan #JuliNgeblog di sini. Tapi saya ketinggalan satu tulisan (gak submit tulisan karena kecapean dan ketiduran), semoga saja bisa dikejar, hehe. 611 more words

Indonesia

Menghilangkan Jerawat dan Bekas Jerawat Secara Alami dan Murah

Menghilangkan bekas jerawat atau jerawat tidaklah begitu sukar rupanya. Tapi, terkadang seseorang lebih cepat menyerah dalam proses menghilangkan jerawat. Hal inilah yang sering terjadi bagi seseorang sehingga dia memilih jalan pintas untuk menghilangkan jerawat atua bekas jerawat seperti operasi atau membeli produk anti jerawat yang mahal dan tidak alami. 584 more words

Jerawat

Kegunaan Cream Siang Dan Malam

Ladies, mengapa kita harus rutin memakai krim siang dan krim malam

Krim malam merupakan kosmetik yang efektif memperbaiki kulit dimalam hari karena di malam hari kulit lebih siap mengabsorpsi antioksidan dan gizi lainnya. 119 more words

Szava

Apa yang ramai tak tahu tentang Collagen Powder Shaklee (final part)

Assalamualaikum semua..

Alrite..hari ni sambungan cerita Collagen Powder Shaklee semalam. Kiranya post kali ni penutup la.

Semalam, saya da share kenapa Shaklee pilih ikan merah dan bukannya ikan laut dalam yang lain. 208 more words

Shah Alam

MUKA CANTIK TANPA PENGELUPASAN

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera semua. Salam Aidilfitri juga… Wahhhh semua masih bergumbira menikmati rendang ketupat ye… Hihihi makan tu Jangan lupa Bismillah ye… Lepas tu Jangan over makan ye… Kesihatan kena jaga jugak 😉 1,223 more words

Anti Aging