Assalamualaikum

ok…sekarang nak final exam…

aku bz sangat…konon wat bz la…hehehehheheh…3hb hari jadi tikah..luv u my baby…hepi belated beday…even aku da ucp lam nset…tapi aku nak ucap kat sini gak…k my dear…aku xsabar sangat nak balik jumpa hg,su,com,shaza…nak lepak2 kat kedai nayan…gelak macam orang gila…sekarang masing2 bz…yala..hg da nk jadi nurse da…aku nk tunggu sampai hg jumpa ngn mayat…macam na reksi hg nanti..heheheheh..hg kan sangat “berani”..hahahha sangat berani sampai kalau kita sembang sampai subuh..hg ajak aku teman pi toilet..kalau boleh hg nak ajak aku sekali kencing sama2…aku ja yg tolak tawaran hg tuh..hahahhahhaha xnak buat maksiat di pagi hari…esok nya kita tidur macam org gila..malu bila pkir2 balik…junior kita mesti ingat kakak2 senior depa ni xsedar diri nak spm da..hahahah depa xtau kita wat “ceramah agama”, “motivasi” tntang “masa depan”…hahahhaha rindu nya…tapi sue rajin xikot kan??ya la…dia lagi pentingkan tidur dia..aku xtau kenapa..dok dengan hg sampai pukul 6 pg..boleh xtido…tapi duduk dengan buku pukul 10 pon aku da ngantuk..maybe buku xda dalam hati aku…hampa ada kot..hahahahha… 420 more words