Tags » Klan

Historia që na përloti këtë të diel/ Njihuni me Dajanën 18 vjeçaren që ka bërë 18 operacione dhe që ka rënë 2 herë në koma

Historia e parë në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në “E Diela Shqiptare” në Tv Klan është një nga rrëfimet më të dhimbshme dhe tregon sakrificat që ka bërë një vajzë e re për të mposhtur sëmundjen. 1,126 more words

AReview

Cfarë dreqin bën Tv Klan, kompozitori i Lalo do të shfaqet sërish në “C’est la vie”?

Mbrëmë është ndarë nga jeta kompozitori Aleksandër Lalo, teksa në Klan shfaqej programi “C’est la vie”, ku kryetari i jurisë së këtij spektakli ishte vetë kompozitori i ndjerë Lalo. 166 more words

Showbiz

Hate in the Blood: White Supremacists’ Use of DNA Ancestry Tests

by Élodie Grossi and Joan Donovan

Following the decline of the Klu Klux Klan in the 1960s, popular movements centered on men’s rights and white identity have gained considerable momentum online since the 2000s. 1,919 more words

Racism

Massa Jerry Jones Dallas Cowboys Owner says any Player who takes a Knee won't play

you knew that a Good Ole Boy Bigot would do this

and Jerry Jones who Openly donated to the other Massa Donald Trump, wants to keep his players in line. 91 more words

Sports

Labor Radicalism and Repression in the Woods of Maine

by Tyler Cline

The recent confrontations between white supremacists and anti-racist protesters in Charlottesville, Virginia are the latest in a series of clashes in the wake of Donald Trump’s election between the forces of growing right-wing extremism and their left-leaning opponents. 2,372 more words

Racism

Call for Contributors for October 2017 Issue on “The Road to Charlottesville”

The Activist History Review invites article proposals for our October issue, “The Road to Charlottesville.”

America’s past is peppered with white supremacist figures and movements. These have often merged the language of equality with virulent racism to undermine equality in practice. 359 more words

Racism