Tags » Kongkek

Rekod 11

Aku kena susun balik cerita-cerita aku ni sebenarnya. Baru korang boleh gambarkan progress hidup seks aku dari permulaan yang penuh tanda tanya, pertengahan yang penuh pergaduhan sebab nafsu seks tak serasi antara aku dengan Z, dan terkini yang mana kami dapat mencapai lebih kurang sepakat.. 727 more words

Bogel

IKD Lahir Anak Seni Tolak Agama

Harian Metro 11 Mei 2007 (Jumaat) muka depan bertajuk “Anak Seni Tolak Agama” oleh : Wartawan, Helmy Abd Rahman.Metro mendedahkan kumpulan ini mendapat bantuan kewangan daripada NGO luar negara. 745 more words

Politik

Dunia reblogged this on DUNIA.

crite baby...

yg ni crite baby psl smlm…
nk taw crite gurl, kne tggu taw..
well, party ktrg clean dr alcohol taw..
xpcaye?
its ok, nnt ble ktrg invite, uoll akn pcaye k… 233 more words

Ghairah Gadis Nakal Gadis Notty Puting Stim Sedap Basah

uollz...rindu sgt kt korang2...

hye..
lame xupdet kan…
sorry sgt…
sgt bz…
smpai xsempat nak have fun :(
but…
semalam baby bru je have fun dgn gurl…
both of us, party gle2… 37 more words

Ghairah Gadis Nakal Gadis Notty Puting Stim Sedap Basah

puas!

hari ni hari paling best sbb aku dapat main dengan cousin aku yang paling gorgeous…aku knlkan dia sbgai G, umo dia 27thn, bujang and sangat hot!! 899 more words

Batang Besar

nikmat x trhgga...

smlm aku pg shopping..best n penat sgt…igt nk pg spa blik nnt,tp dh x larat sgt..smpai rumah, keta daddy ade, awl daddy balik ari ni…masuk je rumah, aku terus baring kt ats couch..tibe2 trasa kaki aku kena urut, bukak mata, tgk daddy rupanya…telelap pulak…dah hilang penat, aku ckp dgn daddy, aku nak mandi…daddy kata ok…daddy suruh cpt mandi, sebab ari ni daddy masak..yeay! 345 more words

Kongkek