Tags » KONGSI PENGALAMAN

Jom Sertai Perkongsian "Amalan Terbaik AKRAB"

Majlis AKRAB Kebangsaan (MAK) dengan Kerjasama Bahagian Pengurusan Psikologi JPA bercadang untuk mengadakan satu usaha terancang dan sistematik bagi mengumpul amalan-amalan terbaik AKRAB dari setiap kementerian, jabatan dan agensi untuk diterbitkan dalam bentuk sebuah buku kompilasi. 190 more words

Berita

Usah risau apa yang orang fikirkan tentang kita !

Pada zaman yang serba kompetatif ini, setiap orang cuba dan berlumba-lumba untuk menunjukkan bakat, kelebihan, kemampuan dan keupayaan masing-masing. Ramai yang cuba menjadi super hero. Boleh buat apa sahaja dan sanggup buat apa sahaja.

320 more words
Tips

Seminar Psikologi Perkhidmatan Awam Kali ke 17 “Budaya Pengiktirafan : Antara Realiti dan Ekspektasi”

Budaya Pengiktirafan di dalam perkhidmatan awam pada masa sekarang adalah pada tahap sederhana, begitulah hasil kajian yang diperolehi oleh Bahagian Pengurusan Psikologi JPA (BPPs)  berdasarkan soal selidik terhadap 1891 orang responden di sekitar Wilayah Persekutuan Putrajaya dan Kuala Lumpur.

640 more words
Berita

Sekilas Coretan - Pengalaman mendewasakan kita..

Hai dan selamat sejahtera..

Kepada yang telah mempunyai pengalaman menduduki exam PTD sebelum ini tetapi gagal, anda mempunyai 1001 kelebihan. Melalui pengalaman anda itu, ia pasti akan dapat membantu pada kali ini. 82 more words

Umum

Blog Pindah ke BisnesWanita.cOm

assalamualaikum semua..lama giler tk update..sekarang ni blog cni tidak akan digunakan lagi untuk mengupdate sebarang cerita atau apa2 saja kerana dengan rasmi nye Blog mynazha sudah mendapat domain dan hosting nye sendiri..diharapkan sudi-sudi lah rakan pembaca menjenguk blog baru saya di… 17 more words

KONGSI PENGALAMAN

Bercuti Menulis

Assalamualaikum pd semua sahabat-sahabat..salam ramadhan yang mulia dan penuh barakah ini…agak terharu arini menerima sms dr pembaca blog sy yg serba kekurangan ni..bukan tak mau menulis sebarang new entry tp sy agak sebok ngn bisnes dibulan pose ni..lagipun sy kan penganggur aka fulltime internet surfer..maka kena keje keras utk memastikan income bulanan masih ada..hehe..mungkin berbeza ngan sahabat-sahabat semua yg kbykan keje ngan gomen,cukup bulan je gaji dh dapat..ape2 pun,saya akan kembali aktif menulis terutama nye ttg dunia FOREX,mungkin selepas raya..insya Allah..moga dipanjangkan umor,sehat tubuh badan dan dimurahkan rezeki sentiasa.AMIN..hingga jumpa lagi di lain entry blog sy ni..wassalamz… 6 more words

KONGSI PENGALAMAN

Pesta Tag Merdeka 50 Tahun

Aku mula nye agak blur dan terpinga-pinga gak bila baca comment Zam yang aku dah kena tag untuk Pesta Tag Merdeka 50 Tahun ni..rupa-rupa nya dikalangan blogger aktiviti tag-mengetag ni memang famous gilos..walaupun aku memang aktif berblogger since november 2006 tapi aku langsung tak amik pot pun..jadi apabila dah kena tag ni aku pun menyahut la cabaran untuk menaip apa saja yang aku rasa sesuai dengan kehendak penyertaan ini..So check it outtttttttttt dude.. 376 more words

KONGSI PENGALAMAN