Tags » Legoland Malaysia

2015 - Singapore & Legoland Trip - Part 2

8 Juni 2015

Legoland!

Kali ini kami tidak menginap di Johor Bahru.
Transportasi tetap menggunakan mobil sewaan supaya gak repot karna bawa anak-anak. Dan kali ini kami berangkat bareng… 1,378 more words

Jalan-jalan

Miniatur Asia Tenggara di Legoland Malaysia

Semacam masa kecil kurang bahagia dan random maksimal, saya merencanakan kunjungan ke Legoland Malaysia, Nusajaya, Johor Bahru (JB). Karena saya ‘ngiler’ melihat foto-foto berbagai miniatur di Legoland ini, akhirnya mampir juga saya ke JB setelah beberapa hari jalan-jalan di Kuala Lumpur. 655 more words

Traveling

3 countries in 24 hours.

So how do you go about having a time constraint planned itinerary? Embrace it.


We left Manila, Philippines at around 3:30pm due to a delayed flight and touched down Kuala Lumpur, Malaysia at around 8:00pm. 311 more words

2013 - Singapore Trip

Maafkan untuk postingan basi ini.
Memang udah kelewat jauh banget, tapi mumpung masih inget makanya dibikin postingan buat kenang-kenangan waktu kids udah gede hehehe….
Karena udah kelewat lama jadi postingan ini singkat aja yah. 710 more words

Jalan-jalan

Legoland Malaysia Ninjago

Legoland’s newest attraction this year let’s you put your ninja skills to test!

Ninjago ride takes you to a mission to defeat the enemy by using your arms to create a lightning strike. 110 more words

Travel

10 TOP REASONS YOU HAVE TO ATTEND LEGOLAND MALAYSIA'S STAR WARS DAYS 2017

I am and will always be a kid at heart.. I have too much of Peter Pan syndrome in me.. and thus there are many a times I can be more excited than even my kids who will be rolling their eyes at me… but well, who cares, I am me and I like to live my life the best I can… 1,199 more words

The Big Island Theme Park we call Home

Dear Boys,

We have been to a few theme parks, The Universal Studios SingaporeLegoland Malaysia, Disneyland Hong Kong, just to name a few, so you know what a theme park is all about. 1,065 more words

Everything Else In Between