Tags » Legoland Malaysia

2015 - Singapore & Legoland Trip - Part 2

8 Juni 2015

Legoland!

Kali ini kami tidak menginap di Johor Bahru.
Transportasi tetap menggunakan mobil sewaan supaya gak repot karna bawa anak-anak. Dan kali ini kami berangkat bareng… 1,378 more words

Jalan-jalan

Miniatur Asia Tenggara di Legoland Malaysia

Semacam masa kecil kurang bahagia dan random maksimal, saya merencanakan kunjungan ke Legoland Malaysia, Nusajaya, Johor Bahru (JB). Karena saya ‘ngiler’ melihat foto-foto berbagai miniatur di Legoland ini, akhirnya mampir juga saya ke JB setelah beberapa hari jalan-jalan di Kuala Lumpur. 655 more words

Traveling

3 countries in 24 hours.

So how do you go about having a time constraint planned itinerary? Embrace it.


We left Manila, Philippines at around 3:30pm due to a delayed flight and touched down Kuala Lumpur, Malaysia at around 8:00pm. 311 more words

2013 - Singapore Trip

Maafkan untuk postingan basi ini.
Memang udah kelewat jauh banget, tapi mumpung masih inget makanya dibikin postingan buat kenang-kenangan waktu kids udah gede hehehe….
Karena udah kelewat lama jadi postingan ini singkat aja yah. 710 more words

Jalan-jalan

10 TOP REASONS YOU HAVE TO ATTEND LEGOLAND MALAYSIA'S STAR WARS DAYS 2017

I am and will always be a kid at heart.. I have too much of Peter Pan syndrome in me.. and thus there are many a times I can be more excited than even my kids who will be rolling their eyes at me… but well, who cares, I am me and I like to live my life the best I can… 1,199 more words

The Big Island Theme Park we call Home

Dear Boys,

We have been to a few theme parks, The Universal Studios SingaporeLegoland Malaysia, Disneyland Hong Kong, just to name a few, so you know what a theme park is all about. 1,065 more words

Everything Else In Between

Meeting Lego Batman At Legoland Malaysia

Currently, the LEGO Batman event is running at LEGOLAND Malaysia Resort.

The picture above was taken on the 13th of February during the promotion, several days before the event began.

Pictures