Tags » Lelucon Bahasa Jawa

Ngentutan

Yuk Jah lungo perikso nang dokter.

”Opoko sampeyan ning ?” Jare doktere.

Yuk Jah terus cerito, ”Iki lho dok, wis sak wulan iki aku malih ngentutan. 145 more words

Lelucon Bahasa Jawa

Cerito Khayal: Salesman

Kapanane onok Salesman Vaccum Cleaner teko nhik omahku.

Ewangku durung sempet ngomong opo-opo moro-moro salesman iku

mau langsung nyebarno tembelek wedhus ndhik karpet.

Jarene ngene ”Wis pokoke buk, lek sampek vaccum cleanerku iki gak… 31 more words

Lelucon Bahasa Jawa