Tags » Majalah

Agoez Perdana: Bagi Saya, Berbagi Inspirasi adalah Investasi Akhirat

Artikel ini adalah bagian liputan untuk majalah online Lentera News. Hal yang unik adalah saya mewawancara sobat saya sendiri, Agoez Perdana. Namun saya dimudahkan karena telah beberapa kali turut dalam training yang dia bawakan.

645 more words
Menulis

Ono Kang Perlu Diwigatekake Soko RA. Kartini Mungguhe Kartini Saiki

SEJARAH – RA. Kartini lair ing udhar 21 april 1879 neng jepara, jawa tengah. RA. Kartini dikenal dadi wedok sing mempelopori kesetaraan derajat watara wedok lan lanang neng indonesia. 787 more words

Boso

Manpaat Beras Nurut Wernane Beras Kang Ono

MANPAAT – Opo wae guna beras organik nganggo dasar rupane ? ing ngisor setitik share piro-piro manpaate beras miturut wernone, mugo ono pigunane.
– Guna beras organik werna putih… 536 more words

Boso

KHASIAT: Godhong Luntas Biso Aweh Waras

SRONO – Sacara tradisional, godhong luntas digunakne dadi jamu mudhun panas, jamu watuk, lan ngilangna ambu awak ( ing bentuk jamu ngombe cekiken kaya teh ) saka aktivitas biologi sing diteliti, godhong luntas berkhasiat dadi antikejang ( antispasme ) , mengurangi daya nurokake saka phenobarbital, marekake tukak lambung ( ulkus duodenum ), mateni kuman ( antiseptik ), lan aromatikum. 137 more words

Boso

Pirangane Hal Sing Njalari Rejeki Seret Kang Kudu Diweruhi

ULAH ROSO – Makhluk urip ning alam donya mesti diwehi rezeki karo allah swt. Cacahe yo wis ditemtokake lan ora bakal kliru sing nompo utowo kaijolan. 778 more words

Boso

Segudang Manpaate Ghodong Iki Weruhono

SRONO – Wit kersen ( ceri ) bisa tuwuh diendi-endi. Akeh kepati-pati wit kersen sing deleh neng pinggir dalan. Dadine kajaba dadi panggonan sing isa digunakne kanggo berteduh, Wong ugo isa karo gampang anggone menikmati buah kersen sing ana. 315 more words

Boso

Opo Bener Kapribaden Iso Diweruhi Kanti Mirsani Polade

PSIKOLOGI – Opo iyo awake dhewe bisa maca kepribadian liyan saka carane berkomunikasi? saka cara seseorang ngomong, nulis, sms, komentar neng facebook, tweeter, blog, internet utawa media komunikasi liyane. 285 more words

Boso