Tags » Makan

Dawet Gempol

Halo guys, ketemu lagi nih udah lama banget saya nggak nulis di blog ini. Oke tanpa basa-basi lagi pada kesempatan ini saya akan membahas mengenai jajanan lebaran kemaren waktu saya berada di kampung halaman tepatnya waktu berada di Ponorogo. 436 more words

Makan

Restoran Haji Hassan Ayam Kampung

Restoran Haji Hassan Ayam Kampung ini terletak di Seksyen 7, Bangi. Aku biasa pergi dengan kawan office masa waktu lunch. Restoran ini selesa dan self service sebab konsep nya nasi campur. 57 more words

Makan

Stress dalam kesesakan lalulintas? Buat 5 perkara ni

Musim raya ni, selain dari masalah penambahan berat badan akibat jemputan open house di sana sini adalah masalah kesesakan lalulintas, terutamanya hujung minggu. Maklum, semua orang nak memenuhi jemputan rumah terbuka Hari Raya. 258 more words

Kota Kinabalu Short Trip

Sekadar gambar masa aku pergi Kota Kinabalu masa bulan May hari tu. Outstation. Aku tinggal di Le Meridien. Tinggal dekat sini mudah sebab dekat depannya ada Pasar Filipina, mudah untuk beli buah tangan semua. 68 more words

Jalan

Transit di KLIA2, What Should you Do?

Pengennya sih, transit di bandara itu enggak lama-lama. Tiga jam cukup lah. Pengennnyaa…

Tapi seringkali, penerbangan yang kita naiki memaksa kita untuk transit lama di airport. 728 more words

Kuala Lumpur