Tags » Makan

Nan Tandoori terbaik Batu Pahat

Nikmati nan dan tandoori terbaik di Batu Pahat di Restoran Nikmat. Restoran yang bersih dan efisien. Bebas asap rokok. Pasti sesuai membawa keluarga atau anak-anak bersama. 28 more words

Batu Pahat

[Makan] Daging Halal ada di Foreign Mart!

Kalau pergi Korea nak masak sendiri kat sana tapi tak tahu mana nak cari daging,ayam atau bahan-bahan lain yang Halal tapi malas nak pergi kedai, korang boleh beli dari online shop ni. 99 more words

Korea

'Star Wars: Expisode IX' And 'Frozen' Sequel Get 2019 Release Dates

The Walt Disney Company has gone on a release date rampage.

Included in the long list of anticipated projects is “Star Wars: Episode IX”, which is set to hit theatres May 24, 2019. 278 more words

Movies

Chatuchak Local Market

If you like durians, you should try this in Thailand. With the presentation done wrapping the durian like a piece of sandwich is something that I first seen. 27 more words

Makan

Memesan ABG

Beberapa orang telah mulai datang, beberapa kursi sudah diisi dan si nyonya  datang menyambut kami mengarahkan kami ke kursi di dekat jendela yang terletak di sebelah kiri. 209 more words

Kisah

korea kah aku ni...

tteokbokki…

Nin dia…kelmarin office tempat aku keja buat makan makan tengahari (lunch) sempena nak sambut bulan Ramadhan, bulan May nanti. Punya la lama lagi nak posa office dah buat makan…chill. 81 more words

BIasa

[Makan] Restoran Malaysia di Myeongdong, Seoul Korea.

Kampungku Restaurant adalah sebuah restoran menyajikan makanan asli dari Malaysia yang terletak di Myeongdong Seoul, Korea.
Restoran ini dimiliki oleh dua anak tempatan Farid Hakim dan rakannya Mohd Ashraf bersama usahawan Korea, Shim Eun Gyu. 177 more words

Korea