Tags » MCI

2014 MCI Sustainability Awards

Annually since 2007, we run an internal Sustainability Awards program to recognises MCI’s most outstanding employee-driven initiatives and sustainable offices. Our offices are invited to submit an application and a team of judges assess their sustainability performance based on the pillars of governance, office operations, event operations, community action and sales. 385 more words

CSR@MCI

Plans for Summer 2015, Part I

Part I

This is my last summer summer before I complete my final year (two semesters) at the University of Guelph. I think I’m still trying to understand where and how I can make a meaningful contribution to the world through my life, work and my career. 436 more words

Travel

Early Visions of the 'Information Highway'

MCI’s Anthem Ad, 1997

Nortel Networks, Come Together, ca. 2000

and…. 8 more words

C'mon Baby, Do The Locomotion: Gait Analysis as a a Diagnostic Tool for MCI and Dementia

Movement has long struck me as a funny thing. The general population regard it as a simple, automatic process and cast not another thought towards it; yet it is an incredibly complex synchronization of neuronal activity and muscular response. 1,596 more words

Alzheimer's Disease

Bonus MCI



Sekarang kita bahas bonus nya MCI ya….

#1
Bonus pertama itu bonus penjualan langsung.. istilahnya bonus sponsor =))
Bonus sponsor adalah bonus yg diperoleh apabila seorang member mengajak org lain untuk menjadi member MCI… 303 more words

MCI

Bisnis MCI - No Target, Membership No Expired, Bonusnya WOOOWWW!!!!

Guys, kali ini aku mau ngajak kalian bisnis bareng saya di MCI. Kalian tentukan sendiri deh, apa bisnis ini bagus atau ga. Kalau saya pribadi, saya ga suka model bisnis MLM yang membershipnya expired dalam periode tertentu, kita harus beli barang tiap bulan supaya membership kita aktif, kita yang kerja tapi orang lain yang dapat hasilnya….Ya halal aja sih…tapi sistemnya kurang cocok buat saya pribadi… 361 more words

MCI

Glucola good for your body. TRUST ME!!!

Duh…kayanya glucola menjamur banget yah sekarang….Kalian jangan sampe ketinggalan infonya nih…

 

Efek glucola buat saya pribadi wow banget…minum glucola bisa jadi pengganti Kiranti/kunyit asam, kulit lebih cerah, bekas jerawat semakin menipis, rambut rontok juga udah berkurang…Padahal belum habis minum 1 box loh…Awalnya kulit saya kering banget waktu menggunakan produk tertentu, tapi saya percayakan glucola dan nanospray setelah saya rasakan sendiri efeknya… 299 more words

MCI