Tags » Mini-mini

Cinta Ala Ala Ciskekk!

“Sayang, dinner nak makan apa?”

“I teringin nak makan masakan melayu.”

“Eh! Kita kat Hong Kong lah sayang.”

“Memanglah.”

Aniq menggaru kepala. Pelik.

“Kalau dekat sini, sayang patut try makanan dekat sini. 514 more words

Mini Mini

Cinta Ala Ala Ciskekk!

Hong Kong.

Alhamdulillah. Sampai. Lega.

Penginapan, makan dan pakai semua Aniq sudah bereskan. Tinggal ikut sahaja arahan suami. Walaupun perjalanan dari Kuala Lumpur ke Hong Kong tidak memakan masa berbelas jam, tapi aku rasa nak pitam. 704 more words

Mini Mini

Cinta Ala Ala Ciskekk!

Tepat pukul 8 pagi kami masuk ke dalam kabin. Macam biasa, sebelum berlepas. Chief akan briefing semua flight attendants. Lebih kurang 15 minit selesai. Semua penumpang masuk ke dalam pesawat. 957 more words

Mini Mini

Cinta Ala Ala Ciskekk!

Hari ini aku fly ke Hong Kong. Sebelum subuh aku dah siap. Tak sabar rasanya nak pergi Hong Kong. Tapi yang paling tak sabar sebenarnya Aniq. 322 more words

Mini Mini

Cinta Ala Ala Ciskekk! 

Lusa aku kena fly pergi Hong Kong. Malam ni baru aku bersedia nak bincang dengan Aniq. Dua, tiga kali aku selawat dan doa supaya hati Aniq lembut. 373 more words

Mini Mini

Cinta Ala Ala Ciskekk!

Habis perjumpaan dengan klien, Aniq bawa aku pusing-pusing satu mall di tingkat bawah hotel Grenny. Konon nya nak pujuk aku. Aniq serahkan kad ‘tuah’ nya pada aku. 278 more words

Mini Mini

Cinta Ala Ala Ciskekk!

Selesai mesyuarat, Aniq dan Amsyar berjabat tangan. Amsyar menghulurkan tangan pada aku. Aku dengan selamba dan badaknya turut menyambut tangan Amsyar tanpa menghiraukan pandangan Aniq. Bukan sengaja. 373 more words

Mini Mini