Tags » Monument

Le Corbeau et le Renard (The Crow and the Fox)

Jean de La Fontaine, a 17th century French poet, is best known for his 239 fables, published over 26 years as the 12 volume Fables… 557 more words

Travel

Në emër të Nënë Terezës...

Më 4 shtator në Vatikan do të bëhet shenjtërimi i Nënë Terezës. Pavarësisht se regjimi komunist e ndaloi të hynte në Shqipëri dhe nuk lejoi nënën e motrën e saj të udhëtonin për ta takuar, zemërmadhja nuk reshti kurrë së dashuri e së luturi për Shqipërinë. 993 more words

Shqiperi

Aga Khan Palace

The Aga Khan Palace was built by Sultan Muhammed Shah Aga Khan III in Pune, India. Built in 1892, it is one of the biggest landmarks in Indian history

Of History and Monuments

Other than those attractions related to the story Romeo and Juliet, the city of Verona has a lot of interesting things to see and enjoy. Like most Italian cities, Verona is a place filled with history and monuments, of stories and culture. 254 more words

Travel

Big Bus Tour passing monuments

A Big Bus Paris Tour bus as it passes the Arc de Triomphe du Carrousel in the background.

More at; www.eutouring.com/images_paris_city_life_220.html

Paris

Tannenberg-Denkmal and the cult of memory

History, is devoted to its memory. It is built from collected fragments of information, the detritus of knowledge about the past, and the relics of memories lost.

480 more words
Memory Of Place