Tags » Motivasi

Live is...

Bismillahhirohmannirohim…

Dear saudara saudariku, bagaimanakah kabarmu dihari ini? telah bahagiakan kamu hari ini? sudahkah kamu membuang jauh sakit hati dan dendammu dengan rasa syukur dan ikhlas? 476 more words

Merajuk , kecil hati , frust

Soal:Kak Long saya frust la dengan kawan kawan saya ,saya promote barang barang diorang tak layan pun.
Bukan saya promote di whats app group hari hari pun,sesekali je,tapi ramai yang tak layan. 181 more words

Motivasi

Tips berkawan kawan dalam FB

Online business owner-3

Tips berkawan kawan dalam FB

Bila kita tengok ada friend request kebiasaan kita akan tengok dan browse posting mereka untuk mendapatkan idea siapa mereka dan apa yang mereka promote. 217 more words

Motivasi

Magic Friday

Kita selalunye terlupa dan alpa kerana terlalu excited untuk menyambut ketibaan hari raya puasa dan hari raya haji ..
Terlupa yang ada satu hari yang lebih bermakna dan agong yang si sambut setiap minggu iaitu Hari Jumaat Penghulu segala hari. 996 more words

Motivasi

ADD VALUE TO OTHERS

ADD VALUE TO OTHERS

Zig Ziglar once said.

“You can have everything that you want in life,if you help enough other people get what they want”. 103 more words

Motivasi

Miliarder Hong Kong "Li Ka-Shing": Di Dunia Ini Ada "3 Jenis" Uang Misterius, Semakin Kamu Habiskan, Semakin Banyak Kamu Dapat!

Jenis Pertama: Uang Untuk Investasi Diri.

Uang untuk belajar dan mengembangkan diri harus dikeluarkan!

Kalau hari ini kamu membuang Bill Gates ke pedalaman Afrika, dan ditinggalin tanpa uang sepeser-pun, percayalah, dengan cepat, Bill Gates akan tetap kaya lagi.  661 more words

Motivasi

Power of Niat

EXTRAORDINARY 4
Power of Niat

Ada rancangan TV realiti hari raya tahun lepas.

Ada 3 orang celebriti yang ambil part dalam rancangan tu.

Celebriti A Celebriti B Celebriti C… 165 more words

Cerita Kak Long