Tags » Muslimah

Najwa Mellisa RM 89

FREE POSLAJU(Msia)
✔ Design terkini, yg mmberikan EFFECT KURUS bila memakainya
✔ IRONLESS, x perlu gosok. Jika nak gosok juga, gosok manja2 je sbb x kedut sgt… 60 more words

Featured

LoVe... PrAy... Eat

Ramadaan is upon us. Alhumdilullah… The best most revered month in the muslim calendar. Roughly, two billion people collectively embark on a commitment to fast (no food or water) from sunrise to sunset for a month. 778 more words

Love

Apa aja sih yg harus dibawa kalo lagi travelling untuk pemula?

Alhamdulillah.. Allah kasih kesempatan aku untuk bisa melihat negeri sebelah,, rasanya yaa seneng dan campur-campur, khawatir?? (sedikit.. I just concern about food, what should I eat there, karena aku tahu ini negara mayoritas bukan muslim) jadi sebelum berangkat aku dan temenku diskusi akhirnya kami memilih membeawa beberapa makanan lokal yang diharapkan bisa mengganjal perut waktu disana. 512 more words

Asean

Ramadan Worries

CW: Eating disorders, mental illness, and self harm.

As salaam alaykum warahmatullahi wabarakatuh. I hope you (if anyone) are having a wonderful Monday and beautiful Ramadan. 906 more words

Latina Muslim

Abaya Cantik di Hari Lebaran

Hai semua peminat abaya 😘😘

Mari la cuci mata tengok abaya yang cun² ni ..kot² ada yang berkenan ^_^

Berminat? Whatsapp 0173942958

Featured

A post about not waiting (converting)

I read a post about not waiting.

Not waiting to take shahadah and not waiting to repent for the perfect moment.

I can attest to this. 347 more words

Latina Muslim