Tags » Nenê

Largimi i pelenes

Vajza i mbushi 2 vite ne muajin maj dhe une ne koken time e kisha projektuar qe ate vere t’ia largoja pelenen. Vajza fliste dhe kuptonte mire. 512 more words

Nene

Cka nese?

Gjate shtatzanise nuk mund te mos mendojme per “Cka nese….?”. Eshte natyre e njeriut e sidomos gjate kohes kur trypi yt peson ndryshime te perditshme, ku cdo dite pushtohesh nga vale te medha emocionale dhe shpirterore. 133 more words

Shtatzani Dhe Lindje

A Cat's Day

My day started as usual. I licked myself clean, although there is one spot from my forehead down to my nose that I can’t quite wash off. 244 more words

Fiction

A Few Photos of Peterborough

i recently had a few photos featured on the Peterborough Loves website – you can see the specific post at the link below:

http://www.peterboroughloves.co.uk/peterborough-loves-great-photos-local-photography-neil-torr/

I sent them in as I had been asked to send a few as I keep in touch with the person who runs the site. 794 more words

Cathedral

Informata per kursin

Planifikohet te mbahen rreth dy deri ne tri seanca, mundesisht te jene 5 deri ne 7 dite ndermjet, ne ate menyre nenat do te kene mundesi te praktikojne nderkohe ushtrimet te cilat i kemi mesuar dhe sigurisht nese do te kene pyetje apo veshtiresi do te mund t’i adresojme ne seancen e dyte. 170 more words

Shtatzani Dhe Lindje

Cka eshte Hypnobirthing?

Hypnobirthing eshte sa filozofi po aq edhe teknike. Eshte metode e lindjes, relaksuese, qe bazohet ne besimin se te gjitha bebet duhet te vijne ne kete bote ne nje atmosphere te bute, te qete dhe te lumtur. 116 more words

Shtatzani Dhe Lindje

Fillet e para

Kisha kaluar tremujorin e pare te shtatzanise. Natyrisht qe dite pas dite te shfaqen mendimet se si ka per te shkuar momenti i lindjes. Nese bazohemi ne trashegimi une e dija se ne baze te gjeneve une kam per te qendruar ne salle mbi 36 ore – duke e llogaritur se nuk do te dorezohem nderkohe dhe te lind me operacion. 453 more words

Shtatzani Dhe Lindje