Tags » Norman Hakim

Memey Suhaiza Nekad Mahu Bertudung?

Awal minggu ini tersebar luas gambar-gambar Memey Suhaiza muncul bertudung ketika menghadiri majlis sukan anak tirinya Danish Hakim. Ramai yang membuat andaian bahawa Memey telah pun berhijrah namun, Memey menepis andaian itu bahawa dia belum bersedia sepenuhnya untuk bertudung. 272 more words

Artis

Abby Abadi Dan Norman Bagi Sokongan Memey Bertudung?

Kagum bila melihat gambar Abby Abadi, Memey Suhaiza serta Norman Hakim yang bersama-sama hadir ke hari sukan anak mereka pada hujung minggu lalu.

Lebih manis lagi apabila lihat Memey hadir ke sekolah anak tirinya itu dengan memakai tudung litup. 112 more words

Artis

Norman Hakim Sebak, Merancang Menunaikan Umrah Bersama Memey & Abby

Insiden Memey Suhaiza dan Abby Abadi berpelukan sambil menangis merupakan saat paling bermakna apabila kedua-dua mereka mahu menamatkan persengketaan yang terjadi selama ini.

Norman Hakim berkata, peristiwa itu berlaku ketika dia bersama isterinya, Memey mahu mengambil anak-anak yang berada bersama Abby di sebuah lokasi di Shah Alam. 373 more words

Artis

Abby Abadi Dan Memey Suhaiza Sudah Berbaik?

Sesungguhnya ini adalah berita yang sangat-sangat gembira untuk didengar oleh semua orang. Selepas hampir 4 tahun bergaduh dengan Memey Suhaiza yang dikatakan menjadi punca keretakan rumah tangganya dengan Norman Hakim, semalam, Abby Abadi telah menjemput Memey dan Norman untuk berbuka puasa di rumahnya. 75 more words

Artis

Tunjang Sa'adah

Salam everyone~

Sempena minggu2 exam yang sangat memberatkan minda ni, I had temporarily diverted (a little bit) my focus daripada study mood into watching muvie or drama. 849 more words

Leisure & Entertainment

StyleAddict : on Fake Celebrity Wedding of the Day


I almost never bother with weddings… weddings never really came to my mind unless it was my sister’s wedding blog or my cousins weddings or my involvement in said weddings. 576 more words

StyleAddict

Cemburu?

Hai…macam-macam benda yang ada kat dunia ni kan? aku nak cite sikit pasal cite cemburu ni.. haha tergelak tengok metro hari ni.. Abby Abadi

 dedah norman masih hutang duit hantaran dia sebanyak RM11,111. 120 more words

Cerita Artis