Tags » Only God Knows Why

Jangan Kata Akak Tak Payung

2 Syawal tak masak. keluar beraya di rumah sedara mara Tuan Raja.


Cousins, aunts, nieces @ Alang’s.


Tiap² tahun buat havoc kat umah Wanda! :D… 136 more words

Only God Knows Why

1 Syawal

Kisah 1 Syawal.
Beraya bersama keluarga mentua dulu di Taman Perpaduan.

♥ ♥ ♥

Semua ni ku sayang giler! :)

Lepas tu ziarah pusara arwah Bapak ku sayang dan terus ke rumah Mama di Rapat Setia Baru. 220 more words

Only God Knows Why

Ceritera Raya

Lama giler kot tak update. Haritu ada ura² nak update pasal aktiviti bulan Ramadan. Tapi disebabkan mood tu dah berlalu, so kita update dulu cerita Syawal. 185 more words

Only God Knows Why

Akhir Ramadan

Ramadan kali ni dikurangkan segala aktiviti.
Hari keje sempat tapau saja.
Weekend baru sempat main masak².
Itu pun tak penah dapat komen sedap ka tak sedap. 199 more words

Only God Knows Why

Do you know what we did last summer?

Peristiwa telah lama berlaku.
Baru berkesempatan menempek gambar.
Ekoran kesibukan di pejabat.
Hahah. Percayalahhhhhh….

Inilah yang terjadi sewaktu cuti sekolah yang lepas.
Anak saya bertambah menjadi 7 orang. 121 more words

Only God Knows Why

Saka

Dua manusia berbeza.

Sorang bangun lambat. Sorang lagi tukang kejut.
Sorang bercakap. Sorang lagi bisu.
Sorang rock n roll. Sorang lagi sentimental.

Saje nak cite anniversary. 129 more words

Only God Knows Why

nurhanajones

Salam 2 Ramadan.

Dolu² saya giler nama. (Bukan giler glamer)
Bila terjumpa buku lama², penuh dengan nama ‘Nurhanajon Mcwilson’.

Why Jon?
Sebab dolu² saya die hard fan… 161 more words

Only God Knows Why