Nasi Goreng Perempatan Cikole Majasari, Pandeglang.
rame bae, buka sampe tengah peuting, murah, gancang, aya nasi goreng, mie goreng, mie rebus, kwetiaw jeung nu sanesna
photo; Nasgor 23:40 29/04/2015 – @dunixi