Tags » Parental Guide

Wattpad Book Reviews

Hey everybody!

I’m super excited to announce that soon I am going to begin reviewing some of the hundreds of books I have read on Wattpad and posting those reviews on the blog! 259 more words


A Fathers Advice to His Child

If you can keep your head when all about you

Are losing theirs and blaming it on you,

If you can trust yourself when all men doubt you, 274 more words

Vincent Egoro

We Got Married

Assalamu’alaikum fellas ^^

Alhamdulillah ada kesempatan lagi buat nulis di blog kedua ku ini, yaaaayyy ^^

Hari ini aku mau ngebahas suatu acara variety show korea yang bikin aku gregetan sampai suka ketawa-ketawa sendiri,  553 more words

General (Umum)

My Friend's Story

Title : My Friend’s Story

Author : Keyminki

Main Cast : Nam Hyesung (OC), Lee Jinki, Oh Sehun

Support Cast : Oh Nayoung (OC)

Genre : 3,025 more words



Assalamu’alaikum friends.. Untuk review kedua ini, aku bakal mau tulis tentang film dari aktor Russell Crowe a.k.a John Forbes Nash dan aktris cantik Jennifer Connely  784 more words

General (Umum)

FIRST REVIEW (Confession of A Shopaholic)

Assalamu’alaikum Fellas ^^

Like what I told in last post, kali ini aku mau nge-review sebuah film yang sebenernya sih gak bikin nangis tersedu-sedu. Cuma nangis bahagia kok-loh(?)-. 994 more words

General (Umum)


2013. Wow, congratulations humanity you have made it to the year 2013. Shoot, last year we thought we wouldn’t even lived past it since it was “The End of The World.” Aren’t we funny? 575 more words