Tags » Penat

Edisi penat


Sudah lama hati saya tak bersuara, hanya diam mengamati logika yang terus berjalan seperti boneka.

Mengerti tapi tak memahami.. kemudian terdiam dan membiarkan semua terlepas dari raga yang sudah lama pegal dgn basa basi dunia… 49 more words

Random

Padahal baru saja beberapa saat ku gunakan jaket tebal warna hijau kesukaanku, karena kedinginan,tiba-tiba aku berubah pikiran dan buru-buru melepaskannya karena kepanasan. 89 more words

...at... at... at

Malam kian pekat

Kelopak mata terasa kian berat

Menanti sebuah ide hadir berkelebat

Namun ide tak kunjung mendekat

Kini apa yang harus ku buat

Perlahan kelopak mata mulai merapat… 16 more words

Cerpen

Pheewwww

Ha hambik!Kengkonon nak tulis everyday kat blog ni..Tidak jua..Hhaahah..Sorry la..Busy kemudian kalau dah penat, tidaklah rajin untuk menuliskan..Kadang-kadang sampai rumah lewat..Atau sampai awal tapi tak de mood nak menulis..Hahahaha..So ini lah jadinya..Tapi ada ke yang baca ni? 233 more words

Rindu?

Kalau ditanya, ada gak yang paling saya rindukan? Ada. Saya rindu saya yang dulu.Yang gak sehectic sekarang. Rindu untuk punya waktu banyak untuk diri sendiri. Berduaan aja sama buku bacaan. 176 more words

Random

Alpha Thalesemia Trait 

Tak pernah terfikir nak buat test ni. Masa jumpa kawan, dia yang cadangkan sebab masa tu rancang nak Kahwin.

Dia kata disebabkan pasangan kawan  dia tu kesedaran tinggi mengenai thalasemia ni.  

267 more words
Thought

Istirahat Sejenak Di Kawasan Wisata Agro Gunung Mas

Kalo sampean sudah sering bulak-balik puncak pasti sudah tidak asing lagi dengan plang tersebut..kawasan wisata agro gunung mas..saya sendiri belum pernah masuk ke dalam kawasan wisata tersebut..tapi kalo istirahat di kebun teh di depannya saya sering..hee. 186 more words

Tanpa Kategori