Tags » PES 2011

PES 2013 gets Brazilian clubs and stadia; India pricing revealed

Konami has revelaed that it has secured the licenses of 20 Brazilian top division clubs, a one offs for the franchise. Brazilian  star Neymar will elegantly cover in certain markets alongside Christiano Ronaldo. 134 more words

Foot Ball Game

Cara jitu "Tendangan Geledek" PES 2011/2012

Buat yang mau cetak gol dari luar kotak penalti, caranya

pake tendangan geledek. Caranya : Usahakan pemain dalam

posisi menghadap ke arah gawang coz kalo gak hadap ke gawang… 58 more words

Cara jitu saat mendapat kesempatan FREEKICK - PES 2011/2012

Buat yang mau cetak gol dari freekick di dekat area

penalti. Arahin bola lurus ke arah tiang gawang. Tahan

arah bawah sambil pencet tombah kotak sedikit aja ( 1/4 … 35 more words

Descarga el Demo de PES 2013 en el Xbox 360 o PlayStation 3

Para los fans del fútbol y seguidores del Pro Evolution Soccer, ya está disponible el Demo de la edición 2013, que promete ser una de las versiones con la mejor… 139 more words



Buat yang mau cetak gol kalo pas uda one-o-one sama kiper / udah tinggal berhadapan sama kiper. Trus kipernya maju mau ngrebut bola, cukil aja bolanya ke atas. 21 more words

PES 2011 Pro Evolution Soccer


Yes, the game you used to play on your PC or console is now available for download on your android device. The game gives almost the same football experience on your mobile phone, and yes, the latest one, with latest advanced features…! 266 more words