Tags » Polis

Portraits

Street painting. The last one could be easily elected president of Kenya!!

English

1955 - Τα Σεπτεμβριανά, η Γενοκτονία και οι Εγγλέζοι

Άσπονδοι φίλοι του Ελληνισμού οι Εγγλέζοι. Αρχής γενομένης του ληστρικού δανείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Στην Κύπρο ακόμη υποφέρουμε από την φιλοτουρκική πολιτική της Μ.

CYPRUS

Sipas gojëdhënave të zonës së Polisit, kjo dele është aq e lashtë sa nuk mbahet mend dhe ka shoqëruar banorët autoktonë brez pas brezi. Ka të moshuar që thonë se ajo vjen nga Iliria dhe është autoktone shqiptare…

727 more words
Kulturë

Σενέρ Λεβέντ προς Τ/κ: “Ακόμα βαδίζετε στα χνάρια της μητέρας πατρίδας σας;”

1955 – Η άγρια επίθεση κατά της ελληνικής μειονότητας στην Κωνσταντινούπολη.

Γράφει ο εκδοτης της Τ/κ εφημερίδας ΑΦΡΙΚΑ, Σενέρ Λεβέντ

Αν ο Ιούλιος θυμίζει αίμα, βιασμούς, κατοχή και εισβολή, ο Αύγουστος θυμίζει τα χωριά Τόχνη, Μαράθα και Παλαίκυθρο καθώς και τους Σολωμού και Τάσο.

CYPRUS

"The Politics"

CITATION:

Aristotle. 1981. Tr. T.A. Sinclair, rev. T.J. Saunders. Harmondsworth: Penguin.

ON-LINE AVAILABILITY:

Internet Classics Archive version (tr. Jowett) at http://classics.mit.edu/Aristotle/politics.html

ABSTRACT:

In The Politics… 1,667 more words

Political Theory