Tags » Portraits

BOOK of FACES by Skelf - Lockdown Art

I come across BOOK of FACES, the lockdown art project by the artist Skelf, when I saw a sketch on a friend’s Instagram page. He was easily recognisable and I loved the style, so of course, I wanted to find out more and see about getting my own portrait done. 541 more words

Art, Crafts, Upcycling & Eco Issues

Njihuni me artisten Shqiptare të portreteve, peizazheve dhe skenave urbane në Angli

Marena Angjele është një artist e shkëlqyer profesioniste me një eksperiencë pune mbi 20 vjet. Njihet si artistja që bën skica, vizatime të hollësishme dhe piktura duke përdorur mjete tradicionale si; lapsa, qymyr druri, bojëra uji, akrilikë dhe vaj.

228 more words
Media/News/Art