Tags » PreWedding

Agustus 2015!

Oh my God.

Udah masuk bulan ke-8 tahun 2015! Ga kerasa banget ga sih? Apa cuma perasaan gua atau emang tahun ini berjalan super cepat? 488 more words

Others

Alice in Wonderland Bridal Shower

Apa sih artinya istilah bridal shower? Bridal shower merupakan sebuah acara untuk calon pengantin wanita yang biasanya diadakan oleh bridesmaids atau teman-teman terdekat menjelang hari-H (girls only yah), tapi kayanya sekarang acara bisa diadakan oleh semua pihak sih. 316 more words

Wedding

5 Hidden terms/charges revealed by a Zwedding Bride

Think you have got all the terms and conditions clear? Here are 5 hidden terms/charges I experienced as a Zwedding Bride.

1. Choose 4 gowns in 4 hours… 246 more words

Bridal Package

Wedding | wedding

LG G4 Rated as the Best Camera Phone for Pictures @ Searchy.One Search

Description From Photographer if Any:

photogrpahter by colorseed Alan


By colorseedvideo

Source: 500px.com

Wedding

(C)2015
Cinema Appreciator Makassar Prewedding Session”
Location at Bukit cinta
Gowa Sulawesi Selatan

Chakra