Tags » Rambut Gugur

Cantikkan Kulit Dengan Vitamin B Kompleks Shaklee

Antara vitamin Shaklee yang turut popular dan mempunyai ramai peminat adalah vitamin B complex. Ini adalah kerana vitamin B-Complex Shaklee mengandungi kandungan vitamin B yang lengkap. 276 more words

B-Complex

Rambut gugur selepas bersalin

Mommies gorgeous ada masalah ni? Bila sikat rambut lepas mandi ke pagi pagi secekak rambut gugur? Dengan rambut melekat kat sikatnya lagi dengan yang bertabur kat lantai lagi..haiyoyo stress mak noks. 489 more words

Kehamilan

Rambut Gugur – punca dan penyelesaiannya dengan Shaklee

 

Masalah rambut gugur di kalangan wanita lepas bersalin bukan satu perkara aneh. Kata orang tua apabila anak mula pandai buat ‘buih’, rambut si ibu akan banyak gugur. 849 more words

Shaklee

Dalan D'Olive Shampoo & Conditioner

PRODUK LARIS DI PASARAN

RAMBUT GUGUR ??
KULIT KEPALA BERKELEMUMUR ??
RAMBUT KERING ??
RAMBUT BERMINYAK ??

Dapatkan Shampoo & Conditioner Dalan D’Olive sekarang sementara stok masih ada..!! 100 more words

Zinc dan besi

Hehehe..tajuk cam gempak giler ekk..saya selalu melawak ng adik adik..kalau kata x cukup zat besi sila makan zink…hihihi..jangan marahhh tauu..
Sebenarnya saya nak sharing pasal keperluan mineral dalam dalam badan.yang mana kekurangan unsur mineral dalam badan sebenarnya boleh lead to masaalah lain…contohnya… 153 more words

Shaklee

Petua Menjaga Kecantikan Rambut

Assalamualaikum semua,

Mesti semua nak dapat rambut cantik, betul tak? Kalau boleh, biarlah rambut tu nampak cantik terurus dari pagi sampai ke petang. Biarpun di tiup angin, disikat dengan jemari, rambut kembali cantik beralun.. 551 more words

Zinc Complex