Tags » Rambut Gugur

Risaunya Rambut Gugur!

Sekali usap, segenggam rambut di tangan! 

Sekali sikat, segumpal rambut tertanggal! 

Sekali mandi, penuh toilet dengan rambut!!

Stresss!!!! Lagi-lagi dah mula nampak botak!! Takkan kat rumah nak bertudung litup   100 more words

Rambut

Riboflavin dalam Makanan Tambahan Serta Kelebihannya

Tahu tak apa kepentingan Riboflavin dalam sesuatu makanan tambahan / suplemen ?

Riboflavin lebih dikenal sebagai vitamin B2 yang merupakan salah satu anggota dari keluarga vitamin B komplek. 254 more words

Kecantikan

Ronella Essential Oil Lemongrass Cegah Rambut Gugur

Biasa serai ni kita buat masak, bubuh dalam tomyam jadi nyummm nyummmm sedap kan. Tapi sebenarnya kalau kalian nak tahu, serai banyaaakk sangat manfaat dia pada kita tau. 434 more words

Essential Oils Malaysia

Protein Soya pilihan terbaik untuk ibu yang sibuk!

Seorang ibu mempunyai pelbagai tanggungjawab. Selain daripada menguruskan keluarga dan kerjaya, mereka sering kali mengabaikan diri mereka dan sebaliknya fokus kepada yang lain.

Komitmen sebegini menjejaskan pengambilan makanan mereka kerana mereka sering mengambil makanan yang tidak seimbang atau tidak makan sebarang makanan langsung. 334 more words

Tips Bermanfaat

Vitamin B-Complex

Salam and Hi everyone!

Haa orang putih gitu. Okay hari ni Madam nak cerita pasal produk Shaklee B-Complex.

B-Complex ini adalah sejenis VITAMIN LARUT AIR… 652 more words

Jerawat