Tags » Rambut Gugur

Sihat rambut, sihat otak

Regim kecantikan rambut.

Gunakan EO Rosemary terus ke rambut dan kulit kepala.
2-4 titis di letakkan atas tapak tangan,
Kemudian raup ke kulit kepala dan rambut sebelum tidur. 58 more words

Essential Oil

ANDA MENCARI PRODUK BESARKAN PAYUDARA ANDA ?

Pink Lady Body Perfection adalah supplement khas untuk membantu wanita yang ingin mencantikkan bentuk badan, kulit cerah dan gebu, membesarkan payudara, punggung dan miss ‘ V ‘ ketat menggigit seperti malam pertama. 206 more words

Pink Lady Body Perfection

Apakah Yang Menyebabkan Rambut Gugur ?

Apakah pertumbuhan rambut yang normal?

Rambut tumbuh sebanyak 1cm setiap bulan. Ia tumbuh mengikut kitaran yang dibahagikan kepada 3 fasa.

  • Fasa pertumbuhan (Anagen) berakhir sehingga 2 – 6 tahun…
  • 414 more words
Kesihatan

Risaunya Rambut Gugur!

Sekali usap, segenggam rambut di tangan! 

Sekali sikat, segumpal rambut tertanggal! 

Sekali mandi, penuh toilet dengan rambut!!

Stresss!!!! Lagi-lagi dah mula nampak botak!! Takkan kat rumah nak bertudung litup   100 more words

Rambut

Riboflavin dalam Makanan Tambahan Serta Kelebihannya

Tahu tak apa kepentingan Riboflavin dalam sesuatu makanan tambahan / suplemen ?

Riboflavin lebih dikenal sebagai vitamin B2 yang merupakan salah satu anggota dari keluarga vitamin B komplek. 254 more words

Kecantikan

Ronella Essential Oil Lemongrass Cegah Rambut Gugur

Biasa serai ni kita buat masak, bubuh dalam tomyam jadi nyummm nyummmm sedap kan. Tapi sebenarnya kalau kalian nak tahu, serai banyaaakk sangat manfaat dia pada kita tau. 434 more words

Ronella Essential Oils

Protein Soya pilihan terbaik untuk ibu yang sibuk!

Seorang ibu mempunyai pelbagai tanggungjawab. Selain daripada menguruskan keluarga dan kerjaya, mereka sering kali mengabaikan diri mereka dan sebaliknya fokus kepada yang lain.

Komitmen sebegini menjejaskan pengambilan makanan mereka kerana mereka sering mengambil makanan yang tidak seimbang atau tidak makan sebarang makanan langsung. 334 more words

Tips Bermanfaat