Tags » RIchard Dawkins

Legacy and Faith

Among the popular words in the spiritual aspect, faith comes at the top of the list. The term itself is pregnant with several meanings, some of which are very condescending. 895 more words

Faith

'Member that time Richard Dawkins defended pedophiles?

http://www.salon.com/2013/09/10/richard_dawkins_defends_mild_pedophilia_says_it_does_not_cause_lasting_harm/

Yeah, I ‘member!

I heard a rumour, which I am loathe to openly repeat so story time.

A long long time ago in a land far far away in Cambridge or maybe it was Oxford, a little boy called Dick was touched by a priest and vowed to destroy the Catholic Church, hating god ever after. 39 more words

A mund ta kundërshtojë Islami evolucionin? - Shqyrtim i ngjashmërive gjenetike mes njeriut dhe shimpanzesë

Daniel Haqiqatjou, Yaqeen Institute for Islamic Research

Evolucionistët ofrojnë një numër të provave shkencore në mbështetje të prejardhjes së përbashkët. Një nga argumentet më të shquara, një argument që ngulitet fort në bisedat laike dhe ndërgjegjen publike në masë të gjerë, është si vijon: Kur shikojmë në të gjithë botën e kafshëve dhe organizmave të tjerë më gjerë, gjejmë se ka “ngjashmëri të habitshme gjenetike” në mes të llojeve me fenotipe të ndryshme (p.sh. 7,774 more words

Tekste

Has Science Got Rid of God?

by John Blanchard

Richard Dawkins, based at Oxford University, officially operates under the title of Charles Simonyi Reader and Professor of the Public Understanding of Science. 302 more words

God

The True Face of Evil

by David Robertson

“Religion is an insult to human dignity. With or without it, you’d have good people doing good things and evil people doing evil things.

269 more words
Christianity

Being selfish - Chapter 4

The Selfish Gene

Richard Dawkins is apparently the most famous atheist in the world. His focus is zoology, and his main work involves a gene-centred reformulation of Darwins theories, and that of natural selection. 582 more words

Misc