Tags » Rusi

Rusi na Vidovdan došli na Gazimestan: Šiptari ih okružili kalašnjikovima i pretresali (FOTO)

GRAČANICA/BEOGRAD – Na obeležavanju Vidovdana na Kosovu i Metohiji doputovalo je i 18 Rusa iz Sankt Petersburga. Oni su u Srbiju doputovali na poziv pokreta „Srbski Obraz“ i doneli humanitarnu pomoć za decu u Gračanici. 299 more words

Deozivota

NEVEROVATAN SNIMAK preleta ruskog bombardera preko Severnog pola (VIDEO)

Ruski tupoljev Tu-160, na Zapadu poznatiji pod nazivom Blekdžek, nadzvučni je bombarder sa promenljivom geometrijom krila.

Video prikazuje Tu-160 u arktičkom regionu: uzletanje, let u formaciji i na velikoj visini, kao i neke zaista impresivne snimke iz pilotske kabine. 104 more words

Deozivota

RUSI I KINEZI ZAJEDNO protiv terorista (Video)

Ruski i kineski marinci izveli su zajedniču vežbu u Sredozemnom moru u kojoj su prikazane akcije u borbi protiv terorista na kineskom brodu „Lin Jing“. 37 more words

Deozivota

Putini i vogël

Debatet dhe analizat në lidhje me ngjarjet në Kumanovë u mbështetën në teori konspirative, dhe kjo për një arsye të mirë, sepse ishte terri informativ dhe problemi i lidhjes logjike mes asaj se kush e organizoi këtë operacion, kush mori pjesë, pse mori pjesë, kur mori pjesë, dhe lidhja e të gjitha këtyre ngjarjeve me rrethanat në Maqedoni e në rajon. 1,530 more words

OP-ED

Israel: Netanyahu assembles fragile coalition

Israeli Prime Minister Binyamin Netanyahu finalised the formation of a coalition that commands a one-seat majority in the Knesset. In putting together his fragile and overwhelmingly right-wing government, Netanyahu has been forced to make large concessions to pro-settler hardline nationalist parties and embrace sharing power with personalities who hold major personal and political grievances against him. 508 more words

International Security

The Anglo-Japan Alliance - three years on

The UK-Japan Strategic Dialogue held in London on 12-13 January 2015 presented an opportunity to track the progress of the UK-Japan defence cooperation relationship three years after the signature of the UK/Japan Defence Cooperation memorandum… 6,450 more words

Omissions from websites of Intelligence Agencies - Are they deliberate?

Point 8 on http://bit.ly/1w9Ceyi titled “Address by the Director General of the Security Service, Andrew Parker, to the Royal United Services Institute (RUSI) at Thames House, 8 January 2015.” states: “I won’t dignify the group with its self-adopted propaganda label ‘Islamic State’. 243 more words

Intelligence