Tags » Saint-Germain-des Pres

Les Affaires

“What kind of woman does that?” Solange said, her eyes fixed intently not on me, but on the screen.

We went to the cinema more to escape the rain than to watch the film. 159 more words

Rain

Junk(ies) in #Paris #France ? No comment ...

Never mind the French … garbage in the streets.

Its smell is actually better than the stinking cigares on café terrasses, the toxic diesel particles in the streets (especially for kids and dogs and dwarves with their nose lower, and possibly better, than ours), and the dirty hands of too many French (politicians, but not only). 106 more words

Cafe de Flore

Kafeneja ndër më të vjetrat dhe më prestigjiozet në Paris, Cafe de Flore.
Nëse shkon atje patjeter duhesh me vizitu edhe me hy një një atmosferë të kohës së shkuar :) 176 more words

Udhëtimi për Paris

Më në fund edhe unë ju bashkangjita mbi 30 milion turistëve që cdo vit e vizitojnë Parisin :)

Visari kishte me shku me punë edhe e shfrytëzum rastin që me kalu një fundjave bashkë atje pa picimulat :) 166 more words