Tags » Selftalk

i swear i have written it down a thousand times,

“i love myself.

i am grateful.

i am worthy”,

but what truly counts are the times i say it to myself. 39 more words

Choices

It is always hard when you have to choose over something, right?
I won’t start with heavy topics, even when we have to decide what to eat for dinner, we often think twice… 224 more words

Thought

Hello

Hello, there.Jadiii ini official first post di wp yak. Haha.Sebenernya udah lama banget suka nulis kerandoman aku. Tapi di tumblr. Terus lama-lama ngerasa bosen, rasanya kok kyk blog main-main. 170 more words

Life

Pasrah

“mintalah hati yang lapang, agar seberat apapun titah-Nya, tidak menyisakan gerutu dari lisan kita. Sebab memang hanya mereka yang dilapangkan dadanya yang mau menerima cahaya itu sepenuhnya”

383 more words
Reblog

Self talk | The Secret That Keeps Me Going.

You know what keeps me going. Self talk. Yes. I talk to myself. It sounds crazy, I know! But I do, I really do. You know why? 499 more words

#LivingSolo

Self-talk

Fat.

Impatient.

Inadequate.

I wake up, look in the mirror, and that is all I see.

Never would I use such words toward others,

but it is okay when directed toward me?

Selflove

Cinta yang Berdaya

mba Dea Mahfudz says

Dulu pas ada temen bilang bahwa cinta itu identik dengan kata “i will die for you”, sekarang rasanya beda. Buat gue cinta itu juga tentang menjaga diri sendiri biar tetep kuat, sehat badan, sehat pikiran juga.

469 more words
Reblog