Tags » Sembelit

Khasiat Meal Shakes Shaklee

Meal Shakes Shaklee menyediakan nutrisi lengkap iaitu 24 jenis vitain, mineral dan zat perlu. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. 216 more words

Pengedarshakleekuching

SEMBELIT SELEPAS BERSALIN

Antara perkara-perkara yang boleh buat ibu-ibu yang lepas bersalin TRAUMA adalah SEMBELIT. Setuju tak?

Kalau Dila dulu masa lepas bersalin, memang trauma sikit nak pergi toilet ni. 198 more words

Shaklee

14 Manfaat Halba untuk Kesihatan

Berikut adalah 14 mendapat manfaat halba untuk kesihatan.

# 1 Merendahkan kolesterol darah
Menurut kajian [1] halba membantu mengurangkan paras kolesterol, terutama daripada lipoprotein berketumpatan rendah (LDL). 654 more words

Artikel

Supplemen Shaklee : Sembelit untuk dewasa

Assalamualaikum semua..

Sembelit…

Sakit gileeee…kan? I should know..I’d experienced it. sob sob…

Sampaikan pernah satu tahap setiap hari saya buat air oren pekat-pekat supaya rasa sakit perut. 363 more words

Shaklee

Bestnyaa OSTEMATRIX (Kalsium) Shaklee

Ostematrix ni salah satu supplement wajib kak reen tau.. Makan Ostematrix sebelum tidur…
Confirm tidur lena.. Senang bangun pagi.. Badan rasa Fresh je.. Kalau badan lenguh² sengal² tu sure hilang.. 118 more words

SSKandi Shaklee

Supplemen untuk Sembelit : apa yang anak saya makan

Assalamualaikum semua…

Post saya hari ni, inspirasi dari status FB. Hihihih,,biasanya, macam tu la. Dapat idea dari kenalan-kenalan FB.

Mengikut Dr. Zubaidi, kalau nak tahu samada bayi kita atau anak kita tu sembelit, bukan diukur berapa kali dia buang air besar dalam masa 3 hari. 570 more words

Natural

Simak Bahaya Main Ponsel Dan Baca Koran Saat BAB

Buat sobat yang punya kebiasaan main ponsel saat buang air besar (BAB) atau mungkin merokok, baca koran atau majalah di dalam toliet, mulai sekarang harus dihentikan. 484 more words

Beauty & Health