Tags » Sepak Raga Tuju

Video Sepak Raga Tuju

Ni ada satu video yang pokcik nak kongsikan. baru lagi ni. masih panas. perhatikan bagaimana permainan ini dimainkan.

kepada yang tau main dan berminat untuk join main, jemput datang ke Presint 9, Putrajaya.

Personal

Kenapa Sepak Raga/Sepak Takraw

Ada orang pernah bertanya kat pakcik, kenapa main sepak raga/takraw je. permainan lain tak reti main ke? sebenarnya bukan tak reti main permainan lain, tapi sejak dari kecil lagi dah bermain permainan ni. 170 more words

Personal

Sepak Raga Tuju/Ratus/Bulat part II

Ni nak sambung part II dah. berikutan ramai yang bertanya itu dan ini berkenaan permainan ni. so ini akan dibuat sebagai rumusan. semua yang ditulis ini HANYA berdasarkan pengalaman sendirik. 175 more words

Personal

Sepak Raga Bulat / Tuju / Ratus

Ada mencarik keyword “sepak raga” di google. Tapi tidak ketemu info yang dicari. so kat sini aku create satu post berkenaan permainan ni.

Intro
Permainan sepak raga tuju popular di negeri sebelah utara semenanjung Malaysia seperti Kedah dan Perak. 250 more words

Personal