Tags » Shake Me

Nak Kurus tapi Breastfeeding?

Assalamualaikum and Hello,

Tahun ni perasan macam ramai kawan sekililing bersalin, ke iols je perasan macam tu 😅

Since ramai mummies yang pregnant, mesti ramai yang first time mothers, berat badan naik lebih dari yang sepatutnya, iaitu sebanyak 10 kilo, itu pun kalau uols punya BMI normal sebelum mengandung. 299 more words

Set Kurus Bajet

Transformation with Shake Me

Happy Wednesday!

Today marks my 33 days post labour 🎉 Another 7 days till I end my confinement!

Okay, so 33 days after delivery, I have officially lost 14kilos and below is my measurements in CM… 181 more words

Premium Beautiful

Shake Me: Kurus Dengan Soya dan Garam Buluh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca setia blog lifestyle otomen taro dan rakan-rakan blogger sekalian.

Hari ni otomen nak perkenalkan pula produk yang baru untuk kurus. 321 more words

Cerita Menarik