Tags » Side Income

The First Step

After months and months of contemplation and struggle, here I am finally deciding to go ahead forging my career as a part-time freelancer.

But why? Isn’t my day job… 353 more words

Blogger

Finding Sources Of Extra Income.

One source of income such as relying on a 9-5 as your sole stream of income holds obvious  financial risks. Literally you are dependent on the ups and downs of an unstable job market. 398 more words

Blogging

BE POSITIVE BUT STAY REALISTIC

Selamat Sejahtera,

Hari ini aku rasa nak menaip sikit, dah alang tak berapa nak sibuk awal pagi ni. “BE POSITIVE BUT STAY REALISTIC”. Aku suka ungkapan ni, ianya bermaksud kita mesti sentiasa berfikiran positif, tetapi dalam masa yang sama juga harus sentiasa berada di alam nyata. 411 more words

Photo

ape kebendanya T. R. D ni???

Assalamualaikum w. b. t dan salam sejahtera you alls..rakan rakan maya semua ape kabar….
Agak berkurun saya x update blog ni kan kan….  semenjak giler giler dgn T. 174 more words

Biz Oppo

10 Reasons Why You Still Can't Start Your Own Dream Online Business AND what is REALLY going on?

As an entrepreneurship and marketing instructor at the start of every semester I ask my students why they are taking the courses and every single semester the responses run something like this: 735 more words

Online Business

Apa Yang Perlu Anda Tahu Mengenai Bisnes Online Shaklee ...

SHAKLEE merupakan sebuah syarikat pemakanan kesihatan semulajadi TERULUNG & NO.1 di Amerika Syarikat, selama lebih 50 tahun!. 

SAYA faham kalau nak mulakan apa-apa jenis perniagaan, perkara pertama yang terlintas di dalam fikiran kita adalah perlunya MODAL yang besar & STOK yang banyak. 382 more words

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Cara seorang rakyat marhaen hadapi GST April 2015

GST April 2015 bersediakah kita?
———————————————–

Sejak beberapa bulan lepas, kecoh di group whatsapp & telegram tentang GST. Saya yakin ramai yang masih tidak paham tentang GST termasuk diri saya. 1,031 more words

Shaklee