Tags » Skincare

FRANK BODY ORIGINAL COFFEE SCRUB REVIEW + PROMO CODE 50K OFF!

Kali ini aku bakal ngereview body scrub dari frank body. bukannya ga cinta produk lokal, tapi pingin juga dong coba scrub yang top brand. kalian paling ga pasti familiar banget dengan body scrub dari frank ini karena ini merupakan body scrub yang paling terkenal diluar negri. 340 more words

Skincare

6 Steps for Healthier Skin

Knowing what products work, how they benefit your skin, and the order in which to use them is incredibly important when developing a skincare routine that works. 352 more words

[REVIEW] HPAI Deep Beauty & Deep Squa

Haaai semuanya! Berasa lama banget ga nulis hehe sampe ga sadar makin lama makin banyak produk yang ngantri buat di post di blog -_-

Kali ini, aku mau ngeblog tentang perawatan kulit yang akhir-akhir ini aku pake yang bisa jadi… 775 more words

Beauty Review

Burt's Bees Cleansing Oil

Lately, I have been using Burt’s Bees products any chance I can.
They are an all natural brand, allowing consumers to ensure their skin is not subjected to any harsh chemicals (Which is a bonus to those with sensitive skin). 449 more words

Burts Bees

High End vs. Low End: 'Clinique Take The Day Off Cleansing Balm vs. Botanics Organic Hot Cloth Cleansing Balm'

Hello loves!

Today I wanted to do the first of many reviews comparing high end and low end products.

I love trying to new skincare/haircare/makeup products (as long as it’s within my budget of course) and I like to determine a few things when trying them: 485 more words

Makeup