Tags » Skulpture

Model for space: wigwam variation

Model dimensions: 60x35x35 cm, structure build with different sizes of matches and heated glue, red and blue plastic, fine metal wire, eucalyptus tree bark, silverfish.

Art

Busted —


Bust of an Indian in Scarf and Shroud.
🎌

HYDE PARK - Pt.2

As you may have followed my blog, previously I wrote about my trip to Hyde Park with my new flatmates/friends. Here’s some photos of the day: 17 more words

Blog

At LittleFeet of Gomateswara

— BIG SHOES to fill *at the Festival of Mahamastakabhisheka * – this year Luvy! —

Abstract distraction

Another strange creation…

This is a piece I have been working on and off for a few months. It is easily the biggest piece I have made and it is a bit different to anything else I have created. 93 more words

Art

Genc Mulliqi surprizon me ekspozitën e rradhës "Duke pritur Dodonë".

Ekspozita “Duke pritur DodonĂ«” e artistit Genc Mulliqi Ă«shtĂ« çelur nĂ« GalerinĂ« FAB pranĂ« AkademisĂ« sĂ« Arteve nĂ« TiranĂ«.

E pĂ«rshkruar nga vetĂ« Mulliqi si njĂ« koleksion i frymĂ«zuar nga e kaluara dhe e ardhmja qĂ« do tĂ« vijĂ«, “Duke pritur DodonĂ«” pĂ«rcjell ndjesinĂ« e pritjes sĂ« njĂ« konflikti qĂ« ndoshta nuk vjen kurrĂ«. 144 more words

Skulpturë

Artisti përdor printera 3D për të rindërtuar monumentet e shkatërruara nga ISIS.

Që prej viti 2014, ISIS ka qenë shkaktari i shumë sulmeve terroriste si në Siri ashtu edhe në të gjithë botën.

Si rezultat i këtyre sulmeve, shumë monumente religjoze dhe arkitekturore duke përfshire edhe 28 vende historike janë shkatërruar. 68 more words

Skulpturë