Tags » Sponsored Post

DISNEY ON ICE DARE TO DREAM + TICKET GIVEAWAY!

Hi friends! As you know, my family loves all things Disney. Not only are we avid annual passholders now, but the last few years, we also have been huge fans of the… 1,114 more words

Disney

Uniqlo Buka Store di Tunjungan Plaza dan Pakuwon Mall Surabaya

Gaes, suka gemessss gak sih, kalo lihat#OOTD yang bertebaran di jagat instagram? Keren-keren banget yes, makhluk-makhluk selebgram yang berseliweran di sana. Mereka tuh kayak effortless, pakai baju yang simple, enak dilihat, dan sesuai personality banget. 402 more words

Lifestyle

Gift guide for early Christmas shoppers *

Guys, guys, GUYS… It’s August and I have my first Christmas post up. Me… the person that hates Christmas – has a Christmas post up. In August. 698 more words

Reviews

Destinasi Wisata Menarik di Bandung yang Tersembunyi

SETIAP AKHIR PEKAN, Bandung menjadi destinasi wisata favorit bagi turis lokal dari daerah di sekitarnya. Di Bandung, ada banyak kegiatan seru yang bisa dilakukan wisatawan seperti belanja sampai wisata kuliner. 768 more words

Unik

Surviving Summer with Soren's House.

We’re well into the flow of the Summer holidays, but this week I’ve been plagued by terrible, headsplitting toothache and as a result have been in a bit of a grump. 881 more words

Interior/ House

Cara Mendapatkan Hadiah Gratis dari LIFULL Hadiah

Halo pembaca setia blognya akuu.. Mau cerita-cerita nih, sekarang aku lagi sering kalap sama beberapa kosmetik baru yang ada di toko. Lihat merk A ngeluarin warna lipstik baru, aku beli. 621 more words

Sponsored Post

DODO LASHES REVIEW

Hey everyone!

Today I’m going to share my review on Dodo Lashes and what they sent me in the package.

I receieved the pacakge in the yellow bubble parcel with all sides secure. 130 more words

Life