Tags » Stay Cool

Renungan Sebelum Lena

Seorang pemuda kehilangan kasutnya di laut; lalu dia menulis di pinggir pantai..

LAUT INI PENCURI..

Tak lama datanglah nelayan yang membawa hasil tangkapan ikan begitu banyak, lalu dia menulis di pantai.. 199 more words

Note From Me

Love Is Cinta

Seronoknya jika tengah bercinta. Rindu rasa nak bercinta. Teringin hanya cukup pandangan mata sudah tahu maksud didalamnya.

Cinta seperti ingin terbang bebas diudara. Cinta seperti bebas berlari kemana-mana. 190 more words

Note From Me

Tiba-tiba Jer

Hi all… Rasa macam tak boleh tido kalau tak post perasaan hati dlm WordPress ni.

Jgn risau bukan nak marah2. Cuma nak share apa yang dah tersuka sejak dua menjak ni. 177 more words

Note From Me

Ayam Ke Telur?

Telur wujud dulu atau ayam yer?

Ada saper2 boleh try x teka teki x ada penghujung?

Kalau ayam dulu, mesti dari telur.

Kalau telur dulu, mesti keluar dari ayam. 41 more words

Note From Me

Laughter is the best medicine 

Rasanya lama dah tak gelak happy lps tension serabut buat sales on9.

Tp bila tgk picture ni rasa feeling happy gelak sakan tu dh dtg. Lain rasanya. 75 more words

Stay Cool

The Power of Keeping a Journal

Reviewed on October 1, 2016~These Blessings were noted in last year’s journal at the start of the year.  As mentioned I read them today and was blessed anew.   671 more words

Blessings

Shortcut

Once we follow a short route,

to reach shortly, but then realized

that it was the worse way.

Good Thoughts