Tags » Stay Cool

Know Your Limits

5 Quick tips to avoid the peer pressure of spending more than you intended

  1. Know your budget ahead of time. Have a concrete idea of how much is too much for you to spend.
  2. 99 more words
Budgeting

Tinta tidak berpena

Aku nak membaca.

Tetapai hati tidak mengiyakan.

Seakan sesuatu bercerita.

Tapi aku tak tau.

Motivasi sekali lagi belum singgah diruang hati. Dan aku memilih untuk menanti motivasi. 12 more words

Note From Me

thanks, thank you, stay cool, the love boat Gif For Fun

thanks, thank you, stay cool, the love boat Gif for Fun at your Time

Giphy

Renungan Sebelum Lena

Seorang pemuda kehilangan kasutnya di laut; lalu dia menulis di pinggir pantai..

LAUT INI PENCURI..

Tak lama datanglah nelayan yang membawa hasil tangkapan ikan begitu banyak, lalu dia menulis di pantai.. 199 more words

Note From Me

Love Is Cinta

Seronoknya jika tengah bercinta. Rindu rasa nak bercinta. Teringin hanya cukup pandangan mata sudah tahu maksud didalamnya.

Cinta seperti ingin terbang bebas diudara. Cinta seperti bebas berlari kemana-mana. 190 more words

Note From Me

Tiba-tiba Jer

Hi all… Rasa macam tak boleh tido kalau tak post perasaan hati dlm WordPress ni.

Jgn risau bukan nak marah2. Cuma nak share apa yang dah tersuka sejak dua menjak ni. 177 more words

Note From Me