Tags » SuperJunior

Super Junior Kyuhyun -Reminiscence of a Novelist- in Hong Kong

Hong Kong, 2017 – Before his enlistment, Super Junior Kyuhyun, started on his Asia tour and performed in Hong Kong on 17th March at Asia World Expo. 295 more words

Event Coverage

Hello~ (again)

hai~ haha nyapa mulu ih, tapi ga update ff haha (sorry) ini cuap-cuap gak penting sih, tapi aku terharu banget deh masih ada yang nungguin ff aku -dan ada penghuni baru juga- okay secara resmi mulai minggu depan aku bakal update ff tiap weekend! 119 more words

Cho Kyuhyun

HELLO~

hai, masih adakah penghuni blog ini??? sumpah ya aku kangen banget nulis ff kayak dulu, kangen baca comment reader, kangen ditanyain kapan update?? udah berapa tahun ya gak update?? 82 more words

Cho Kyuhyun

Super Junior

Super Junior debutou em novembro de 2005 pela SM Ent., com a single Twins. Inicialmente seria um grupo rotativo (com alguns rookies da empresa, e duraria apenas alguns meses), por isso o nome Super junior. 77 more words

#Perfil

Super Junior Kyuhyun to hold concert in Hong Kong

Hong Kong, 2017 – Super Junior Kyuhyun, will be holding his very first solo concert <Kyuhyun Solo Concert ‘Reminiscence of a Novelist’> in Hong Kong on 17th March, 8PM at Asia World Expo.  144 more words

Events

What happened to Henry and SM??

So on 30th December Henry Lau of SuJu-M fame dropped the bomb,I was baffled like why is #JusticeForHenryLau trending on twitter worldwide ?

WHAT HAPPENED?? 408 more words

Blah Blah - Cho Kyuhyun

Blah Blah Lyrics English

Blah blah blah blah
What am I saying?
Nervously, standing in front of you
All the words I prepared
Days only filled with fluttering feelings… 438 more words