Tags » Sweet Recipes

5 Thousand Dollars Starter Dough Bread Recipe

#HeavenOnEarth
#BakingBread

Untuk beberapa orang yang kenal saya, pasti tau banget kalo saya suka banget bikin roti.
Yupp…saya cinta banget sama yang namanya roti, dan gemar banget untuk trial error resep roti mana aja, 495 more words

Sweet Recipes

Another : Kue Bahulu

Happy Wednesday….

SUPER LIKE sama kue yang satu ini
Berapa kali pun kita bikin, pasti kurang.
entah karena emang enak, atau karena bentuknya yang unik, setiap kali saya bikin mama selalu ambil 10bj, taruh di box mika dan kasih ke tetangga…(dalam hati saya berdoa semoga tetangga saya itu beneran suka, bukan karena sungkan sama mama saya dan berulang kali bilang kuenya enak) hahahahaha…. 41 more words

Sweet Recipes

Another Apem Nasi

#LatePost
#AVeryVeryLateOne

Kue ini saya bikin sekitar 2 minggu lalu, dalam rangka meramaikan Progam group WhatsApp LE Bonita yaitu Bonita Janjian Posting dengan Tema merah Putih. 16 more words

Sweet Recipes

Chocolate and Orange Cake/ Cupcakes 

Ingredients:

  • 125 grams 70% dark chocolate
  • 3 tablespoons milk at room temperature
  • 150 grams butter, at room temperature
  • 150 grams caster sugar
  • 3 eggs at room temperature…
  • 190 more words
Sweet Recipes

Dry Fruit ladoo

I am so happy to share 100th recipe in my blog. Thanks to everyone who visited my blog and tried new recipes.Dry fruit ladoo is very healthy food and it’s good for kids especially they doesn’t like to have dry fruits separately so better to give this dry fruit ladoo. 129 more words

Sweet Recipes

Summer fruit pavlova 

I usually try to set a theme for whenever I’m off with my son during school holidays but I had no inspiration this time.  However we seemed to set a theme regardless: fruit picking. 283 more words

Food Waste

Vanilla and Mint Freakshake

There is literally nothing better than a Freakshake to cool down with or enjoy at any moment in time and this version is a Vanilla and Mint one, which is DELICIOUS. 137 more words

Fun