Tags » Swimming Suits

The TRUTH: Most of us claimed that we have got not enough wardrobe supplies.

Fashion have been a looping industry over the years and fashionistas creating their own statements.
As for most of us who are not the Fashion-goers or into High-Fashion, we just want to don on something that makes us feel good and comfortable. 58 more words

Lifestyle

At last, swimwear

I hate neon colours. 

I want to be sure you understand that. They look awful on pale skin and worse on tanned skin.

I don’t much like the seaside either. 641 more words

Current Season

Si të zgjedhim rroba banjo që na përshaten

  Kur afrohet vera, 2 gjëra që shqetësojnë më shumë jo vetëm femrat por edhe meshkujt janë: forma fizike  dhe kostumi i plazhit.

Të zgjedhësh rrobat e banjos nuk është dhe aq e thjeshtë sepse nuk mjafton vetëm fakti që kanë ngjyrë dhe dizenjo por njëkohësisht duhet të jenë edhe të rehatshme, të përshtaten me format tuaja dhe me ngjyrën tuaj të lekurës. 113 more words

Swimming Suits

Rroba banje - Modelet më të mira të sezonit veror

Të thjeshta, me prerje që ju lejojnë të lëvizni lirshëm, në ngjyra nga më veroret, me trup dhe veç e veç, ato do t’ju falin kënaqësinë jo vetëm të një veshjeje bregdetare por njëkohësisht do të vënë në dukje pjesët tuaja më të mira apo do të fshehin defektet e trupit. 232 more words

Swimming Suits

SWIMSUIT AND LINGERIE SALES

SWIMSUIT AND LINGERIE SALES

The hubby saw twinkling eyes,

Awaiting something he buys…

If he were able

Suggestions on the table

Would do for a Springtime “surprise!”

—Jonathan Caswell

Clarification

What Happens at Walmart....

It all started Sunday afternoon when my son and my husband set up a swimming pool at our house. It’s one of those pools with a pump – not very deep, but just about the whole neighborhood could fit in it. 579 more words

Things Driving Me Crazy Today

Dear Tuesday,

I hope you crack your shins on the coffee table of life.

Here are the things driving me crazy today:

  • Feeling like an uneducated redneck at the farmer’s market.
  • 300 more words
Humor