Tags » Three Things

A Shout-out - Copper, the Alchemist, & the Woman in Trousers

I’d like to thank the Academy…

By the “Academy” I mean the group of wonderful people, writers, chefs, photographers, readers, and bloggers who come here to¬† 741 more words

Motivational

Ketika Cinta Harus Diaudit (lagi)

Mengenang 2 tahun lalu, pas jaman-jaman labil bikin puisi alay… Sampai sekarang aku masih aja takjub kalo ngeliat respon orang tentang puisi itu, kadang malu juga, kenapa ya dulu bikin kayak gituan hahaa :D… 117 more words

Me

3 Things: Haslam To "Trade" Browns? | Michael Symon To Cook @ White House | Angelina Jolie Reveals Surgery

BYE-BYE BROWNS?
A report suggesting that Cleveland Browns owner Jimmy Haslam wants to “trade” the Browns for the Tennessee Titans is “100 percent false”, according to Browns management. 190 more words

Shows

Balada Penghambaan Theo James

Maka nikmat Tuhanmu manakah yang kamu dustakan? :D

Sebagai makhluk audiovisual yang hormonal, mana yang lebih indah dari … that hot creature?? mana??…mana????

Three Things

3 things...

I love cats. If you truly love a cat, its love for you will be twice as deep. Most people will never know the blessing of a cat’s sweet affection. 133 more words

Peace From Despair: An Allegory

3 Things: 250,000 People Coming Downtown | You Might Drive 75 | Zack Reed Says Put Phone Down

COME DOWNTOWN & GET GREEN
Expect about a quarter of a million people to visit Downtown today for Ohio’s largest St. Patrick’s Day parade. RTA says today is the busiest day of the year for transit. 346 more words

Shows

Review : Cinderella and... Frozen Fever! (2015)

Gara-gara kemakan iklan mereka, yang sampe segitunya ngehias 1 gerbong Commuterline ala-ala dongeng, kemaren aku akhirnya nonton yang awalnya mau berempat, tapi tau-tau yang lain pada ga jadi, berhubung nanggung, aku bela-belain tetep nonton. 285 more words

Three Things