Tags » Tombo

Kiki's Delivery Service Grows Up, Eats Instant Ramen

(Source: kotaku.com)

Studio Ghibli’s Kiki’s Delivery Service stars a 13-year-old witch named Kiki. She’s now been reimagined as a 17-year-old high school student in a new instant ramen spot. 134 more words

Technology

KHASIAT: Godhong Luntas Biso Aweh Waras

SRONO – Sacara tradisional, godhong luntas digunakne dadi jamu mudhun panas, jamu watuk, lan ngilangna ambu awak ( ing bentuk jamu ngombe cekiken kaya teh ) saka aktivitas biologi sing diteliti, godhong luntas berkhasiat dadi antikejang ( antispasme ) , mengurangi daya nurokake saka phenobarbital, marekake tukak lambung ( ulkus duodenum ), mateni kuman ( antiseptik ), lan aromatikum. 137 more words

Boso

Segudang Manpaate Ghodong Iki Weruhono

SRONO – Wit kersen ( ceri ) bisa tuwuh diendi-endi. Akeh kepati-pati wit kersen sing deleh neng pinggir dalan. Dadine kajaba dadi panggonan sing isa digunakne kanggo berteduh, Wong ugo isa karo gampang anggone menikmati buah kersen sing ana. 315 more words

Boso