Tags » Tombo

Hotice Exclusive - Faaji

Ganged Up Music Group Inc. Front liner “Hotice Exclusive” comes hard this time with yet a massive trendy afro tune which he titles “Faaji”. 101 more words

Hitz

KHASIAT: Godhong Luntas Biso Aweh Waras

SRONO – Sacara tradisional, godhong luntas digunakne dadi jamu mudhun panas, jamu watuk, lan ngilangna ambu awak ( ing bentuk jamu ngombe cekiken kaya teh ) saka aktivitas biologi sing diteliti, godhong luntas berkhasiat dadi antikejang ( antispasme ) , mengurangi daya nurokake saka phenobarbital, marekake tukak lambung ( ulkus duodenum ), mateni kuman ( antiseptik ), lan aromatikum. 137 more words

Boso