Tags » Tombo

KHASIAT: Godhong Luntas Biso Aweh Waras

SRONO – Sacara tradisional, godhong luntas digunakne dadi jamu mudhun panas, jamu watuk, lan ngilangna ambu awak ( ing bentuk jamu ngombe cekiken kaya teh ) saka aktivitas biologi sing diteliti, godhong luntas berkhasiat dadi antikejang ( antispasme ) , mengurangi daya nurokake saka phenobarbital, marekake tukak lambung ( ulkus duodenum ), mateni kuman ( antiseptik ), lan aromatikum. 137 more words

Boso

Segudang Manpaate Ghodong Iki Weruhono

SRONO – Wit kersen ( ceri ) bisa tuwuh diendi-endi. Akeh kepati-pati wit kersen sing deleh neng pinggir dalan. Dadine kajaba dadi panggonan sing isa digunakne kanggo berteduh, Wong ugo isa karo gampang anggone menikmati buah kersen sing ana. 315 more words

Boso

Homeschooling Sama Sepupu : Bareng Lebih Seru!

Karena ada insiden duka sebelum ini -ayah mertua meninggal-, aku, suami, dan Tombo jadi banyak nginep di rumah mertua. Well, ini late post, sih. Kejadiannya udah beberapa minggu yang lalu. 348 more words

Non-fiksi

Ocean Tides - Super Bowl Food Remorse

Super Bowl LI

Customers Regret Food Eaten & Looking To Atone

1.33 million Chicken Wings! That’s the estimated count from the National Chicken Council on Sunday’s consumption. 642 more words

PRODUCT KNOWLEDGE

The Best Places for Matcha in London

Matcha, to most people, is just green tea. Over the past couple of month’s it has been one of those ingredients which has just exploded over the London food and drink scene – who doesn’t love a matcha latte? 273 more words

London

Tombo Poké & Matcha Bar, Soho

Tombo opened a second store a few months ago in London Soho. The store has a much smaller menu than their original cafe in South Kesington. 283 more words

Food

Our Shared Activity

This is the sketch of my son, drawing nyan cat

Want to know nyan cat? Check this site : http://www.nyan.cat

Nyan cat with all the flavour! 118 more words

Non-fiksi