Tags » Tregu I Punës

SLOGANE, REALITET, HUMOR

Panairi i punës që u zhvillua në Tiranë në prill të këtij viti do të kujtohet veçanërisht për sloganin, tashmë të famshëm, për punën dhe profesionistët. 1,377 more words

Sociologji

Podcasti i Karrierës No.2

Mirësevini në Podcastin e Karrierës!

Në këtë hapësirë do të ndajmë me ju histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dale në tregun e punës. 94 more words

Inovacion

Podcasti i Karrierës No.1

Mirësevini në Podcastin e Karrierës!

Në këtë hapësirë do të ndajmë me ju histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dale në tregun e punës. 238 more words

Tregu I Punës