Tags » Trip Journal

Cap-Haïtien: Haiti's history at La Citadelle and Sans-Souci Palace

My G Adventures trip to Haiti promised highlights, and my second day in the north was definitely a highlight of the trip. After our start in Haiti’s colonial capital, we headed into the mountains to the town of Milot to see the results of the revolution. 1,252 more words

Travel

Cap-Haïtien: Bustling markets and beautiful beaches on Haiti's northern coast

My G Adventures trip to Haiti covered a lot of ground.  For the first part of our trip, we flew up to Haiti’s northern coast to explore Cap-Haïtien, the beautiful beaches nearby, and to visit UNESCO World Heritage Sites. 948 more words

Travel

Tegalpanjang-Papandayan: An Unexpected Journey 2.0

Folks,

Ide lanjut ke Papandayan dari Tegalpanjang ini bener-bener ngedadak di luar rencana. Dari dulu emang gw penasaran sama  Gunung Papandayan. Tapi selalu saja gak jadi dengan berbagai alasan. 935 more words

Trip

Tegalpanjang-Papandayan: An Unexpected Journey 1

Folks, 

How’s your year end holiday going? Liburan natal (emang kapan kerjanya) kemaren gw nge-trip ke Tegalpanjang, Pangalengan. Sebetulnya trip ke Tegal Panjang kemaren gak direncanain karena awalnya gw mau explore Banyuwangi, sekalian ‘ngerayaain’ satu momen penting yang berhasil gw raih. 780 more words

Trip

Ciletuh Geopark: A Series of (Un)fortunate Trips 2.0

Folks,

Jadi dari Curug Awang kami lanjut ke ke Pantai Palangpang di Teluk Ciletuh buat camping. We’re supposed to visit Curug Sodong, tapi karena pasti bakal telat, agenda ke Curug Sodang dibatalkan. 914 more words

Domestic

Ciletuh Geopark: A Series of (Un)fortunate Trips 1

Hi folks,

Pernah ngerasain gimana rasanya diangkut bak karung beras di truk selama 6 jam di bawah terik matahari dengan kondasi jalan yang rusak??? Well, I did!  625 more words

Trip

Bukit Moko, Where Magical Things Happened

Hi folks,

Kalo folks nyari korelasi judul dengan isi postingan ini, dijamin gak ada. Terus kenapa pake judul itu? ya nggak apa apa, biar keren aja. 446 more words

Trip