Tags » UGM

How to Travel to Lombok and Gili on a Budget

Many people asked me how much money I spent when I went to Lombok and Gili a month ago and everytime I said that it was cheap, they always be like ‘ 2,159 more words

Personal

Perjuangan SBMPTN & SIMAK : Disaat yang tepat (2)

Lalu tibalah pengumuman SNMPTN. Sebenernya gue nggak ngarep sama sekali sih, dan bener aja, gue nggak dapet. Ngerasa biasa aja sih.

Titik balik dalam perjuangan PTN gue adalah saat pengumuman PPKB. 776 more words

Terbentur, terbentur, terbentur, TERBENTUK.

Selamat malam, pembaca!

Postinganku kali ini sebetulnya adalah postingan yang double goals.  Yap, bertujuan ganda. Ehe.  Tujuan pertama seperti biasa, untuk melepaskan unek-unek yang lama tersendat di pikiranku.   883 more words

Wordpress on Free Web Hosting UGM

Finally, I got installing the latest WordPress on free web hosting by Gadjah Mada University (UGM Yogyakarta). This institution provides free account for each staffs and students of UGM. 455 more words

Misc

Undangan Diskusi : Peran Para Intelektual dalam Pusaran Pembangunan Neoliberal

Keterlibatan kaum intelektual dalam penggusuran serta perampasan tanah dengan dalih pembangunan tidak dapat dipungkiri lagi. Banyak kasus penggusuran serta eksploitasi sumber daya melibatkan akademisi sebagai legitimator. 494 more words

Pendidikan Dan Gerakan Mahasiswa

Joint Internship with Melbourne Students

Today is the fourth day of our internship in PT. YPTI in Kalasan, Yogyakarta. The good atmosphere, we started to build among us. Gani, the guy who feel he was in the wrong place, tried to convince himself that he was in the right place which has to use all his capability to interact with others. 726 more words

Untuk Mas Guntur

Untuk mas Guntur. (Bukannya apa-apa memanggil kamu mas, tapi umurmu nyatanya melebihi umurku) 101 more words

Feeling